2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Vége! Portálunk nem használja tovább a Facebookot

Kedves Olvasóink!

Hetek óta tudjuk, és folyamatosan követtük a Facebook új, láthatatlannak tűnő szankcióit. Eddig nem szólaltunk meg, becsületesen küzdöttünk tovább. Három hete kezdődött Facebook-oldalunk, ami 102 ezer követővel rendelkezik az ellehetetlenítése. Első körben egy harminc százalékos korlátozást kaptunk, egy parlamenti közvetítésünkre. A bűnünk az volt, hogy egy demokratikusan megválasztott párt, a Mi Hazánk Elnöke is felszólalt a Parlamentben. Utána kaptunk egy ötven százalékos korlátozást, tényellenőrzésre hivatkozva, egy európai szervezettől. Múlt héten ismét egy tényelleneőrző csapat azt kifogásolta, hogy leírtuk azt, hogy Biden fiának vannak Ukrajnában befektetései. Tehát semmi köze nem volt a diáktüntetéseknek ahhoz, hogy mi gyűlöletbeszédet követtünk volna el. 

 

Ma pedig a kis Facebook-oldalunkat törölték. Meg is mutatjuk miért. A diákok fideszeseket akasztanának, és mi erről be mertünk számolni, mi erőszakra buzdítunk. Aki nem hiszi, annak idetesszük ezt az elképesztő cenzúrát.

 

 

Tehát ma ott tartunk, hogy felakasztanának, erről beszámolsz, és elhallgattatnak. Van ennél sokkal rosszab hírünk is. A jobboldali felületek Facebook-elérése közelít a nullához, tehát ez nem csak minket érintett. Most úgy döntöttünk, mi nem vagyunk hajlandók tovább aszisztálni ehhez. Facebook nélkül is van élet, és bízunk abban, Olvasóink direkt kereséssel ugyanúgy olvasnak majd minket, és itt kommentelnek a saját fórumunkon. Azt gondoljuk, hogy ez egy tudatos támadás a jobboldal ellen, hiszen Európa átalakul, és sorsdöntő választások következnek. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató