2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Transzgendereket sértő bejegyzése miatt tartóztatták le a Citizengo angliai igazgatóját

Gyermekei előtt tartóztatták le és szállították el otthonából angliai igazgatónkat és kedves barátunkat, Caroline Farrow-t bizonyítékok nélkül, teljesen ártatlanul! A vád transzgender személyeket megsértő internetes bejegyzések közzététele -számolt be a magyarországi Citizengo a közösségi oldalán. Az incidenst egy transzgender aktivista pezsgővel ünnepelte.

A bejegyzésben kiemelik, hogy a hatóságok nem tudják bizonyítani, hogy a KiwiFarms nevű oldalon az igazgató posztolt volna. Ráadásul Caroline alibije megingathatatlan, hiszen épp a helyi templomban orgonált, amikor az árprolifok a bejegyzések többségét megosztották.

Teaidő közeledett. Éppen sült csirkét készítettem. Kopogtak. Két rendőr állt az ajtóban: „Zaklatással és rosszindulatú posztok megosztásával vádolják, azért jöttünk, hogy megvizsgáljunk a vádat, és letartóztassuk

– számolt be az esetről Caroline. Majd azonnal kérte a végrehajtási parancsot, de a 190 cm magas rendőr már be is tolta az ajtót, bent termett a lakásban, és arrogánsan azt állította, hogy nincs szüksége parancsra.

A letartóztatás mögött az a transzgender aktivista, Stephanie Hayden állhat, aki évek óta zaklatja Caroline-t, és aki miatt már több bírósági pert végig kellett ártatlanul végigszenvednie. Ugyanaz a transzgender lobbista, aki korábban megpróbálta börtönbe záratni őt, és aki hasonló módon két másik transzgender ideológiával szemben felszólaló nő letartóztatását is elérte. Miközben Caroline-t éppen letartóztatták, Stephanie Hayden a közösségi médiában közzétett egy képet, amin pezsgővel ünnepel -számolt be a magyarországi szervezet.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató