2024. április 26. - Ervin
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

"Jobban bízom Putyinban" - Ursulát szétszedik a kommentelők

Térdre kényszerítetted Európát, közpénzt csaltál a Pfizer vásárlásaiddal, egész karriered hazugságon és korrupción alapul. Akkor hogyan beszélhetsz bizalomról?

- csak egy komment von der Leyen tweetje alatt.

A BIZALOM növelése érdekében azt javaslom, hogy ossza meg az SMS-t Ön és Mr. Bourla között a Pfizernél. Ez nagyban hozzájárulna a BIZALOM növeléséhez. - szól egy másik kommentelő.

Fogd be Ursula! Korrupt nő a legmagasabb szinten Európában! SMS-eket akarunk, hol van a Pfizer vezérigazgatója? Hová kerül az a sok pénz, amit az európaiaktól lopsz? Mennyi jutalékot kaptál vissza? Ursulát számos korrupciós ügye miatt bíróság elé kell állítani! . nem finomkodnak az Európai Bizottság elnökével...

A RIA Novosztyi is gyűjtött néhány kemény kommentet a súlyos korrupcióba keveredett von der Leyen oldaláról.

A Twitter - felhasználók megkérdőjelezték az Európai Bizottság vezetőjének, Ursula von der Leyennek a hozzáértését, aki szerint Oroszország legyőzése nem lesz elég a világrend helyreállításához. A vezető az európai országokat is felszólította, hogy aktívabban vegyenek részt a nemzetközi színtéren zajló folyamatokban.

A kommentelők felháborítónak találták a posztját, és felszólaltak az ukrajnai konfliktusba való uniós beavatkozás ellen.

"Minél többet hallgatlak téged, és minél többet nézem, amit csinálsz, annál jobban bízom Putyinban"

- írta az egyik olvasó.

"És mit mondasz a politikai kudarcaidról?" - kérdezte egy másik felhasználó.

"Köszönjük, hogy felbomlott az Európai Unió. Valóban szép munka" - jegyezte meg egy harmadik.

"Teljesen igaza van, éppen ezért le kellene mondania" - tanácsolta egy kommentelő.

"Igazuk van, hogy nem bíznak benned, Ursula - tette hozzá egy másik olvasó.

"Ursula, te vagy az utolsó ember, akinek a bizalomról kellene beszélnie, tekintve, ahogyan meghamisítod a tényeket és hazudsz" - kapta az ívet Ursula.

Mint ismert, az Európai Bizottság elnökét az egyik horvát EP-képviselő is kritizálta, a Twitteren üzent a korrupt vezetőnek.

Hétfőn már az Európai Parlament koronavírussal foglalkozó különbizottsága is összeült Brüsszelben, és vizsgálni kezdte, milyen körülmények között született egyezség az oltóanyagokról. A vádak szerint ugyanis Ursula Von der Leyen SMS-ekben egyezett meg a Pfizer vezérigazgatójával a 35 milliárd eurós beszerzésről – számolt be róla az M1 Híradó.

A vádak szerint Ursula von der Leyen többször egyeztetett telefonon a Pfizer vezérigazgatójával a 35 milliárd eurós beszerzésről. Az továbbra is rejtély, hogy mi állt az SMS-ekben, az üzeneteknek ugyanis nyoma veszett.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató