2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

A Párbeszéd full komolyan bejelentette, hogy holnap lemond Orbán Viktor

A Párbeszéd szavazást indított a párt Facebook-oldalán arról, hogy ma vagy holnap mondjon-e le Orbán Viktor. Vajon meddig bírja a nyomást a miniszterelnök? 

Őrült nyomás alatt a magyar miniszterelnök, hiszen a Párbeszéd szavazást indított Facebook-oldalán arról, hogy ma vagy holnap mondjon-e le Orbán Viktor. 

A Párbeszéd szerint „Orbán Viktor egész pályás letámadást intézett a magyar emberek ellen: velük fizetteti meg a Fidesz kudarcos politikájának és folytonos hazugságainak árát.” 



Ezért aztán – folytatódik a Párbeszéd posztja – „Magyarország a reménytelenség és a kiszolgáltatottság országává vált”. A párt szerint „nincs már olyan terület, ahol az Orbán-kormány eredményt mutathat fel. Mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy Orbán Viktor kampányígéretei az emberek megtévesztését szolgálták”. Végezetül felteszik a kérdést: „Mikor kellene Orbán Viktornak és dilettáns kormányának távoznia?”

Érdekesség: az ismert ellenzéki orvos-egészségpolitikus, Kunetz Zsombor épp a napokban szólította fel a Párbeszéd politikusait, hogy 2026-ig már ne szólaljanak meg.

 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató