2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Budaházy György: Mi folyik itt?

ELKÉPESZTŐ!
 
A minket igazságtalanul és megalapozatlanul elítélő IGNÁCZ GYÖRGY bíró már meg is kapta a jutalmát, "FELBUKOTT" egy magasabb szintű bíróságra!- írja Budaházy György a blogján.

De nem is akárhová! Egyenesen a Fővárosi Ítélőtáblára, most már ott bíráskodik.Vagyis hogy egyértelmű legyen mindenkinek: az a bíróság, aki az Ignácz ellenünk hozott elvakult ítéletével kapcsolatos másodfokú eljárást másfél hónap múlva le kívánja folytatni, az olyan jó "szakembernek" ítélte meg őt, hogy már fel is vette a soraiba!

Ezzel ez az eljárás már végképp egy kész tragikomédiává vált.

Hogy számíthatnánk így tisztességes jogorvoslatra?

Még jó, hogy nem maga Ignácz az elsőfok után a másodfokú bírónk is. Bár ezek után ez már csak merő formalitásnak tűnik.

Nem volt elég a nyomozás során elkövetett számtalan rendőri meg ügyészi jogsértés, az ezen eszközökkel való évekig tartó előzetes letartóztatás?

Nem volt elég, hogy az ezekben érintett ügyészség képviselte ellenünk a vádat?

Nem volt elég, hogy az ügyészség nevében eljáró Prancz Balázs ügyész számítógépén született az ítélethirdetés napját is tartalmazó bírósági jegyzőkönyv az alapeljárás során, amire a mai napig nem adtak magyarázatot?

Nem volt elég, hogy ennek ellenére azért továbbra is ez az ügyész képviselte ellenünk a vádat és az arcunkba vihoghatott a megismételt eljárás során is?

Nem volt elég, hogy a 2016-os első igazságtalan ítéletünk után újra börtönbe hajítottak?

Nem volt elég, hogy ezen ítélet írásos indoklása nyolc hónap alatt sem készült el, majd ezután mikor már nem is készülhetett volna, két hét alatt összeütöttek egy teljesen megalapozatlan, borzasztó egyoldalú verdiktet?

Nem volt elég, hogy az ebben a folyamatban ténykedő bíró ezután szintén "felbukva", ma már a Fővárosi Törvényszék elnökhelyettese?

Nem volt elég, hogy mivel az összetákolt ítéletet hatályon kívül kellett helyezni, újra járhattunk évekig ráadásul ugyanarra a Fővárosi Törvényszékre megismételni az egész eljárást, ahol az új bíró (Ignácz) felettese a régi bíró lett?

Nem volt elég, hogy 2022-ben egy több szempontból még igazságtalanabb ítélet született ezután, mikor is újra börtönbe vetettek?

Most még ahhoz is asszisztáljunk, hogy a másodfokon ott liheg a sarkunkban az a bíró, aki az elsőfokon elítélt?

Elnök Asszony, Miniszter Asszony! Kérjük, adjanak helyt a kegyelmi kérvényeinknek, mert másban már nem látunk kiutat!

És valaki mondja már meg, hogy MI FOLYIK ITT ?

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató