2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Halálos lövöldözésbe torkollt a Facebookon kitört kommentháború Atlantában

Halálos lövöldözésbe torkollt egy vita, amely ellenséges Facebook-kommentek miatt robbant ki tinédzserek között az Egyesült Államokban. Az atlantai lövöldözésben két kamasz meghalt, hárman megsérültek. A helyi rendőrfőnök szerint túl sok kamasznak van fegyvere.

Két tinédzser meghalt, többen pedig megsérültek egy lövöldözésben Atlanta államban szombaton – számolt be a Fox news internetes kiadása.

A rendőrség szerint egy, a közösségi médiában elfajult vita miatt halt meg egy 14 és egy 16 éves kamasz Atlantában, egy külvárosi lakónegyedben.

A lövöldözésben megsérült három kamaszt – egy 15 és egy 11 éves fiút, valamint egy 15 éves lányt – kórházba szállították, állapotukról egyelőre további információt a hatóságok nem szolgáltattak.

A bűncselekmény szombaton öt óra tájban következett be, amikor a külvárosi lakóparknál két, fegyveres, egymással viszálykodó csoport találkozott; ekkor dördültek el a végzetes lövések, amelyek kioltották két fiatal életét.

Charles Hampton Jr. rendőrfőnök-helyettes közölte: „Nagyon szomorú vagyok, hogy lövöldözésbe keveredett kamaszokról kell beszéljek. Megkérjük a szülőket, mindig tudjanak róla, merre járnak a gyerekeik, és ellenőrizzék a szobáikat, ugyanis túl sok fegyver van kamaszok kezében”.

A rendőrtiszt emlékeztetett arra is, hogy az év ezen időszaka a közelgő karácsonyról szól, ám most két család ehelyett temetni készül halott gyermekeit.

(Hirado.hu)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató