2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Orbán Viktor: Éljen Loic Nego!

A pedagógus világot nem csak kívülről, hanem belülről is szemlélem. Az édesanyám egy kiváló gyógypedagógus volt, most már nyugdíjas. Ki is szoktak érni a véleményét. A szakszervezeti követeléseket és a szakmai kérdéseket jobb, ha nem ugyanazok az emberek intézik. Ezért jött lére a Pedagógus kar, akikkel a szakmai kérdésekben kell tárgyalni. Én próbálom ezt a struktúrát működtetni

– nyilatkozta a kormányfő.

A polgári engedetlenség kapcsán szóba kerül a kordonbontás. Orbán úgy emlékszik, hogy akkor nem az volt a probléma, hogy emeljék meg a fizetésüket, hanem a gyülekezési törvényt sértette meg a hatalom. Most szabadon sztrájkolhat mindenki, de akkor nyílt törvénysértésben volt a rendőri kormányzat.

Az ársapkákról elmondta:

Ha bármilyen árszabályozást vezettünk be, a bankárok mindig tiltakoztak. Itt van egy ősi, szakmai véleménykülönbség is. A bankárok az ársapkák ellen is mindig tiltakoznak. De az árszabályozást nem a bankárok, hanem a szegény emberek érdekében vezették be.

Németh Szilárd az argentin siker után kiemelte, hogy egy fehér, keresztény értékeket való csapat nyerte meg a vébét. Arra kérdésre, hogy miért fontos a Fidesz táborában az etnikai homogenitás, Orbán úgy felelt, mindez nem fontos, különösen, ha futballról van szó:

A magyar válogatottban sem kizárólag egyféle emberek játszanak. Éljen Loic Nego!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató