2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Ne is álmodjatok róla! Jövőre is bömbölni fog a Vadhajtások - B.Ú.É.K.

Kedves Olvasóink!

Amennyiben össze kellene foglalnunk a 2022-es évet, nagyon nehéz dolgunk lenne. Akik követik a híreket, a politikát, biztosan elnézik most azt nekünk, hogy nem kezdünk ebbe bele. 

Szokták azt mondani, hogy nem tudjuk soha, mit hoz a holnap. Ez a politikai térben hatványozottan igaz is. 

Éppen ezért mi most csak a biztos dolgokkal szeretnénk röviden foglalkozni. Számunkra ez az év volt az, amikor elmondhatjuk, hogy portálunk legyalulta a közösségi felületeket. Év végére a közösségi felület úgy döntött, hogy ez már tarthatatlan Magyarországon és politikai megrendelésre törölte Facebook-oldalunkat. 

De jött a fekete leves. 

Olvasóink voltak az a bizonyos fekete leves, akik a mai napig itt vannak, itt vagytok nekünk és együtt a jobboldali térben egy stabilan működő igazi közösséget alkotunk. Tehát számunkra ez az év mutatta azt meg, hogy érdemes csinálni, hiszen elhallgattatni nem tudtak, betiltatni nem sikerült, mert ezt a közösséget, amit alkottok, azt nem lehet megállítani. 

És ahogy kezdtük felétek intézett köszönetünket, hogy ki tudja mit hoz a holnap, azt tudjuk végezetül erre írni, hogy jöhet bármi, a vadhajtások.hu jövőre is teljes gőzzel működni fog. 

Mindenkinek hálásak vagyunk, akik mellettünk voltak, követtek, akik reggel velünk kelnek, este velünk fekszenek, köszönjük azt a rengeteg kommentet, amit cikkeink alá írtok, és életet adtok a fórumnak, ezzel növelve közösségünk erejét. 

Sikerekben gazdag, Boldog új esztendőt kíván mindenkinek szerkesztőségünk, akik most egy picit megpihennek, hogy holnap új lendülettel szállítsák a híreket! 

Boldog új évet, Magyarország! 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató