2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

A barátság az barátság: az ezalényeges Páva cégét tovább tömi a DK

A parlament.hu-n frissen elérhető szerződések szerint az ezalényeges dollárbaloldali Páva cégét tovább fizeti a Gyurcsány-párt. A szerződés tegnap került nyilvánosságra, és azt december 15-én írták alá.

Az EagleEye-Marketing Kft. ez év elejétől 6 hónapon át végez "social media tanácsadást" a Demokratikus Koalíció frakciójának, egy kicsivel több, mint 43 millió forint értékben.

Vagyis havi több, mint 7 millió forintot fizet Gyurcsány Ferenc képviselőcsoportja annak a cégnek, amelyik az Egyesült Államokból érkező, guruló dollármillióknak is kedvezményezettje volt, és amelyet a magyar titkosszolgálat is beazonosított. A jelentés szerint az EagleEye-Marketing kft. a Bajnai-féle DatAdattal szerződöt, a titkosszolgálat tájékoztatója szerint ez a megállapodás pedig a Karácsony jóbarátjának, a Korányi Dávid elnökölte Action for Democracytól érkező több mint 3 milliárd forinton alapult.

Az Ezalényeg nevű bolsevik propagandaportált kiadó Oraculum 2020 Kft-nek és az EagleEye-Marketingnek ugyanaz a tulajdonosa, a volt MSZP-s országgyűlési képviselő fia, Páva Zoltán, akit balos körök nem csupán azzal vádolnak, hogy lelépett a sok-sok pénzzel, hanem azzal is, hogy megbaszta egy jóbarát feleségét.

Erről a Vadhajtások itt írt.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató