2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Őrizetbe vettek egy 52 éves ukrán nőt Milánóban, mert a metróban szexelt egy fiatal egyiptomi fiúval

A milánói carabinierik őrizetbe vettek egy 52 éves ukrán nőt és egy 19 éves egyiptomi férfit, akik egy metróliftben szexeltek - jelentette a Tgcom24 hírcsatorna.



A rendőrséget a metró piros vonalán dolgozók hívták ki. Az vették észre, hogy a Loreto állomáson a metróban lévő lift le van zárva. A carabinierik a szolgálatban lévő állomásőrrel együtt kinyitották a liftajtót, és meglátták a "nemzetközi" párost.

A férfit és a nőt is letartóztatták nyilvános helyen elkövetett szeméremsértő cselekmények miatt. Kiderült, hogy mindkettőjüket ismerte a milánói rendőrség, mivel már korábban is elfogták őket különböző bűncselekmények miatt.

Az olasz büntető törvénykönyv szerint a közterületen elkövetett szeméremsértő cselekményeket öt és 30 ezer euró közötti pénzbírsággal büntetik. Októberben azonban törvényjavaslatot nyújtottak be a parlamentben, amely szerint az ilyen bűncselekményért kiszabható börtönbüntetés három hónaptól három évig terjedhet. Az első képviselő, aki aláírta a dokumentumot, Edmondo Cirielli volt a jobboldali Olaszország Testvérei pártból, aki jelenleg külügyminiszter-helyettes. A törvénytervezet szerint a közterületen szeméremsértő cselekményeket elkövető személyek, különösen azok a turisták, akik a nyári hőségben meztelenül fürdenek a városi szökőkutakban.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató