2024. április 25. - Márk
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Nagy Ervin már decemberben felhívta a figyelmet Jámbor antifasiszta mozgalmára

Ahogyan azt mi bemutattuk, Jámbor András mozgalma a Szikra szervezte a külföldi antifasisztákat. Erről itt számoltunk be. Jámborék hetek óta angol és német nyelven is eligazították a külföldről érkező antifasisztákat és ez mind nyilvánosan történt. Ma ennél sokkal komolyabb dolgot szeretnénk bemutatni, mielőtt azt gondolná bárki, hogy portálunk csak hangulatot kelt. Erre már decemberben Nagy Ervin filozófus felhívta a figyelmet. Egészen megdöbbentő pontossággal írta le, hogy mi Jámborék szándéka, ami be is következett. 

Nagy Ervin ezt írta decemberben:

Újra kísért a kommunizmus erőszakos szelleme a Parlamentben. A Jámbor András vezette Szikra Mozgalom egy olyan szélsőséges szervezet, ami felforgató tevékenységével és bolsevista ideológiájával a magyar emberek érzékenységét sérti!

Az, hogy a magyar parlamentben egy szélsőbaloldali mozgalom képviselője jelen lehet, az összellenzék felelőssége, amely nemcsak a szélsőjobbot vette magához a Jobbik formájában, hanem a szélsőbalról is szövetségeseket keresett.

Magyarországon nincs igény egy ilyenfajta mozgalomra, mert ez elszigetelt és szélsőséges szervezet, amely a történelmi tapasztalatok alapján nagyon sok ember érzékenységét sérti.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató