2024. július 24. - Kincső, Kinga
EUR : 390.06
USD : 358.25
Időjárás ikon32°21°

Házkutatás volt a pedofil tanárnál, Bite Zsoltnál

A Magyar Nemzet értesülése szerint a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) pénteken házkutatást tartott a 15 éves fiúval szexelő pedagógiai asszisztens lakásában.

A lap úgy tudja, a férfitől különböző adathordozókat, telefont és számítógépet vittek el. Ismert, a Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskolában dolgozó férfi a viszonyról és több botrányos dologról a közösségi médiába feltöltött videóin számolt be. A pedagógiai asszisztenst azóta felfüggesztették a munkahelyén. Az ügyben Tényi István szexuális visszaélés és kiskorú veszélyeztetése bűntette gyanúja tett feljelentést.

Ilyen dolgokat művelt a tanártüntetéseket is szervező Bite.

A diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens 2018-ban a nyilvánosan fellelhető információk szerint éppen a VIII. kerületi Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskola pedagógai asszisztense volt. Az iskola honlapja és akkori saját bevallása szerint 5–7. évfolyamosoknak tartott médiaszakkört. A négy és fél évvel ezelőtti rendezvényen egy általa tartott kapolcsi nyári médiatáborról a következőket mondta: 

nem korlátoztam a szexuális szabadságukat. […] Esténként… vagyis nappal forgattunk, megvágtuk az anyagot, majd a nap hátralévő részében... khhmm... azt csináltunk, amit akartunk

 – áll a feljelentésben, amely arra is kitért, hogy a pedagógiai asszisztens rendszeresen többes szám első személyben beszélt a szexualitás kapcsán magáról és a rábízott gyermekekről: „forgattunk”, „csináltunk”, „akartunk”, „éltük a magánéletünket”.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató