2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Gréczy: Orbán és Putyin változott – Gyurcsány Ferenc nem

„A fideszes propaganda folyamatosan nyomja, hogy azé' Gyurcsány is jóban volt Putyinnal. Ne már, hogy akkor barát, most meg diktátor.

Akkor segítek...

Nem mindegy, hogy mi, mikor történik. Ha van egy gimis osztálytársad, akivel jókat buliztál, és van rólatok közös fotó az akkori időkből, az nem ugyanaz, mint ha akkor készült közös ölelkezős kép, miután kiderült róla, ellopta a gyárat és megerőszakolta az anyját.

Így az sem mindegy, mikor álltál Orbán mellett egy fotón. Amikor a Liberális Internacionálé alelnöke volt, vagy amikor a világ diktátorai között emlegetik.

Amikor Gyurcsány és Putyin »jóban volt«, akkor Gyurcsány visszaszerezte az oroszoktól a sárospataki könyvtárat, és Putyin térdet hajtott a Kossuth téren az 56-os öröklángnál, bocsánatot kérve a megszállásért. (Az öröklángot Orbán – aki Nagy Imre koporsójánál lett híres ember – azóta elvitette...) Amikor Gyurcsány és Putyin »jóban volt«, akkor nem mi vettük tőlük a legdrágábban a gázt.

A mai Putyin – akivel Orbán van jóban – tömegsírba lövet gyerekeket, asszonyokat. Kórházakat, iskolákat tesz a földdel egyenlővé. És nekünk adja a legdrágábban a gázt.

Arra a Putyinra úgy tekintett a Nyugat, hogy lehet vele tárgyalni. A mai Putyint a Nyugat háborús bűnösnek látja – mert az is.

Orbán valamikor Sorossal volt jóban – most meg ő a hibás mindenért.

Orbán és Putyin változott – Gyurcsány Ferenc nem. Akkor is a nemzeti érdeket képviselte, amikor »jóban volt« az akkori Putyinnal – és akkor is, amikor elítéli a mai Putyint. Akivel Orbán van jóban.

Ez ilyen egyszerű.”- írta Gréczy Zsolt a Facebookon.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató