2024. április 25. - Márk
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

A CDU hesseni miniszterelnöke nem lát összefüggést a késes támadások és a migráció között

A CDU politikusa a BILD "A helyes kérdések" című beszélgetőműsorában tagadta, hogy összefüggés lenne a bevándorlás és a késes támadások számának növekedése között - olvasható a Bennfentes.net-en.

Rhein: "Nem keverném össze a késes támadások és a szexuális bűncselekmények témáját a bevándorlás és a migráció témájával. Szerintem veszélyes is lenne egy ilyen összefüggés felállítása".

Rhein tehát azt állítja, hogy ezeknek a bűncselekményeknek semmi köze a bevándorláshoz.

A bevándorlók egyértelműen felülreprezentáltak

Pedig a rendőrségi bűnügyi statisztikák azt mutatják, hogy az erőszakos bűncselekményekben, beleértve a késsel elkövetetteket is, a nem német gyanúsítottak egyértelműen felülreprezentáltak a lakosságon belüli arányukhoz képest. Különösen szörnyű eset volt a január 25-én a Kielből Hamburgba tartó regionális gyorsvonaton elkövetett késes támadás.

Ibrahim A. leszúrta a vonaton utazókat, két fiatal meghalt, további öt ember megsérült, néhányan súlyosan.

Egy illerkirchbergi eset is nagy megdöbbenést keltett. Ott egy Eritreából származó menedékkérő (27) szúrta meg az iskolás lányokat, Ece S.-t (14) és Nereát (13). A bűncselekmény december 5-én történt, a lányok az iskolabuszhoz tartottak. Ece S. meghalt, barátnője súlyosan megsérült.

(Bennfentes.net)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató