2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Fábry a libsi Veiszernek: Az Orbánt kedvelem, a Gyurcsányt meg utálom, mint a szart

Fábry az SZDSZ-t a rendszerváltás utáni magyar politika legaljasabb, legkártékonyabb politikai formációjának nevezte a kommunistákkal való összeállás és a kommunisták szalonképessé tétele miatt.

A Telex nevű propagandalapon tették közé Veiszer Alinda legújabb mutatványát, aki meghívta műsorába Fábry Sándort.

Fábry többször is ott akarta hagyni a vadliberális Veiszert...

Veiszer Alinda egy rövid részletet osztott meg Fábry Sándorral készített legutóbbi interjújából. Az "újságíró" azt írta közösségi oldalán, hogy történelmi pillanathoz érkezett a podcastműsora, ugyanis

olyan még nem volt, hogy valaki a beszélgetés közben döntsön úgy, hogy a feltett kérdések miatt inkább távozik.

A rövid videóból az nem derül ki, hogy Fábry min húzta fel magát, csak annyit hallani, hogy megköszönte Alindának a meghívást, hozzátéve, hogy 

„ebbe a politikai szárazg...zésben nem szeretne részt venni”.

 Az végül nem derült ki, hogy a humorista csak fenyegetett a távozásával vagy valóban megtette-e, ahhoz meg kell nézni Alinda szerint a teljes adást. 

Veiszer megkérdezte Fábrytól, hogy mi az oka annak, hogy új műsoraiban kevesebb a politika. Fábry először azt válaszolta erre, hogy változott a helyzet, majd amikor a műsorvezető tovább erőltette a kérdést, kijelentette, hogy befejezi a beszélgetést. Szerinte iszapbirkózás, illeve baszakodás arról beszélgetni, hogy mi a szabad, és ő ezt nem szereti. Úgy gondolja, az is a szabadság része, hogy nem kritizálja annyira Orbánt, mint anno Gyurcsány Ferencet.

Azt is elmondta, hogy mi van emögött:

„Az, hogy az Orbánt kedvelem, a Gyurcsányt meg utálom, mint a szart.”
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató