2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Megszólalt a CEU docense: Orbán Viktor visszahozta a szocializmust

A CEU docense szerint az Európai Unió megelégelte, hogy Orbán Viktor egyszerre keleten és nyugaton is jelen akar lenni, mindkettőből hasznot húzni, ezért hatékonyabb szankciók várhatók Magyarország ellen, ami miatt félő, hogy a szocializmusba süllyedünk.

„A szocializmusban is működött minden, csak rosszul, ócskán, szegényesen és ízléstelenül” – értékelte a Hírklikknek Nagy Boldizsár nemzetközi jogász, a CEU docense.

„Az emberek nem mind heteronomok, egyszerűen ezért nem áll a gyermekek érdekében mást kommunikálni. Az említett testületek egyöntetűen kijelentették, hogy a homoszexualitás se nem betegség, se nem abnormális, hanem természetes része az életnek, ez nem elrejthető a gyerekek elől. Ebből fakadóan összeegyeztethetetlen a demokrácia alapértékeivel úgy kezelni, mintha valami deviancia lenne” – mondta Nagy Boldizsár

„Az unió nem bízik Magyarországban”

„Az unióban már nagyon hosszú ideje szomorúsággal és gyanakvással tekintenek Magyarországra. Gyanakvással abban a tekintetben, hogy valóban hűséges és lojális tagja vagyunk-e az uniónak. Az EU szabályai és alapszerződései a közös értékek mentén a lojális együttműködést írják elő” – idézi a Hírklikk Nagy Boldizsárt.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató