2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Douglas Macgregor: az ukrán katonák meg akarják ölni Zelenszkijt az árulása miatt

Az ukrán hadsereg fel akarja akasztani Volodimir Zelenszkijt az árulása miatt - mondta Douglas Macgregor volt Pentagon-tanácsadó, nyugalmazott ezredes, a Judging Freedom nevű YouTube csatornán.

Szerinte az ukrán hadseregben a korrupció problémája elérte a tetőpontját. Példaként említette az Ukrajnában "mindenféle helyekre került több százmilliónyi készpénzt és eltűnt katonai felszereléseket".

Erről itt írtunk!

"Ha valaki felmegy a Telegramra, és van ideje megnézni azokat a klipeket, amelyeket az ukrán katonák posztolnak, mielőtt törölték volna őket, akkor hallhatja, ahogyan mindannyian erről beszélgetnek. Igen, még az ukrán katonák is tudnak minderről. Mit gondolsz, miért halljuk tőlük, hogy "az első dolgunk az, hogy visszamegyünk, felakasztjuk Zelenszkijt és a csapatát, mielőtt az oroszok elkapják őket".

Ez már hónapok óta a tudomásunkra jutott. Nagyon jól tudják, hogy elárulták őket" - mondta Macgregor.

Korábban Seymour Hersh amerikai újságíró azt mondta, hogy a CIA átadott Zelenszkijnek egy 35 korrupt tisztviselőt és katonatisztet tartalmazó listát.

Februárban az ukrán kormány több magas rangú tisztviselőt elbocsátott a korrupciós vádak miatt egy nagyszabású személyzeti tisztogatás keretében.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató