2024. május 31. - Angéla, Petronella
EUR : 384.95
USD : 355.22
Időjárás ikon25°16°

Zúgott a „mocskos Fidesz” Krúbi koncertjén Debrecenben, a Campus Fesztiválon

A "zenész" a Nagyerdőben is az égbe emelte, majd megcsókolta Orbán Viktor mását.

Július 20-án fellépett a Nagyerdőben Azahriah, utána a Tankcsapda, 23 órától pedig a Krúbi nevű bohóc, a baloldal legújabb üdvöskéje is.

Az aki nemrég már előadta a performanszát.

Krúbi Debrecenben is a július 7-én a Budapest Parkban már előadott Viktória Királynő Emlékkoncerttel lépett fel, a koreográfia is hasonló volt: az énekes-rapper előbb a királynővé maszkírozott Orbán Viktor (Viktória királynő) testőreként, majd gyilkosaként, végül pedig trónörökösként lépett a közönség elé. A budapesti koncertjéhez hasonlóan itt is elénekelte Az Oroszlánkirályból ismert Az élet az úr című dal NER-re adaptált verzióját, majd megcsókolta az égbe emelt Orbán Viktor bábut - írja a Debreciner.

A korábbi fellépésétől eltérő jelenség volt a Campus Fesztiválon, hogy amikor a történet narrátora egy perc néma csendet kért Viktória királynő emlékére, akkor a debreceni közönség erőteljes „mocskos Fidesz” skandálásba kezdett, ahogy az a videónkban is hallható - írja a lap.

Másrészt Krúbi belefonta a Campus Fesztivált az Orbán, verd ki a Ferinek című dalába, amelyben két hete még a Budapest Park szerepelt.

„Így végül magam is a rendszer eltartottja lettem,
a pénzből nagyobb autót, meg nagyobb házat vettem.
A tömeg meg csak biztat, hogy meséljem a történetet.
Még a Campus Fesztiválon is felléphetek.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató