2024. május 01. - Fülöp, Jakab
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon22°13°

A Balaton-parton is felzúgott Krúbi koncertjén a „mocskos Fidesz”

Az Index nevű ukrán propagandaoldal beszámolója szerint a "rapper" Zamárdiban is Viktória királynőt gyászolta, a közönség pedig most sem feledkezett meg megemlékezni a Fideszről.

A Strand Fesztiválra ugyancsak ezzel a produkcióval érkezett a rapper, aki az elővételben egyébként már telt házas, csütörtöki napon kapott helyet a Zamárdiban zajló rendezvény nagyszínpadán, méghozzá meglehetősen előkelő idősávban, este tíz óra után húsz perccel állt a közönség elé a Balaton-parton - írja a balliberális lap.

Ahogy már korábban is megírtuk, Krúbi aktuális műsorának kezdetén Orbán Viktor nővé karikaturizált alteregójaként jelenik meg a kivetítőn a produkció kulcsfigurája, Viktória királynő, akit a közönséggel együtt kíván gyászolni a dalszövegeiben sokszor keményen kormánykritikus előadó. Ez a Strand Fesztiválon is pontosan így történt, a koncert vége felé pedig az Orbán Viktor-bábu is előkerült, és Krúbi persze most is szájon is csókolta, miután az Oroszlánkirály Az élet az úr című betétdalának fideszesített változatát elénekelte a kivetítőn megjelenő óriási Fidesz felirat előtt - tették hozzá.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató