2024. május 07. - Gizella
EUR : 389.62
USD : 361.8
Időjárás ikon21°15°

Egy unatkozó libsi páncélszekrényt vitt Mészáros Lőrinc villája elé

„Adjátok vissza, amit elvettetek tőlünk! A magyarok” – ezzel a nemezti színű  felirattal állított egy páncélszekrény Mészáros Lőrinc XII. kerületi villája elé csütörtökön egy tiltakozó – tudósított az akcióról a Soros-blog, azaz a 444.

A performansszal Keresztény Zoltán nevű félnótás akarta így Mszáros tudomására hozni, hogy a miniszterelnökkel ellentétben ő nagyon is tudja, hogy hol van a magyarok pénze - írja a lap.

Keresztény Zoltán, akinek nem ez az első tiltakozó akciója, a Facebookon közvetlenül Orbán Viktornak is üzent: „Nos, kedves miniszterelnök elvtárs ott van a magyarok uniós pénze, bent abban a luxusvillában, az óriási páncélszekrényben és az onnan felügyelt bankszámlákon. Ezért mi is vittünk oda egy páncélszekrényt, amibe kérjük vissza, a magyaroknak járó, igazságtalanul elvett uniós milliárdokat. Kérjük vissza, mert szükségünk van rá: kell kórházra, iskolára, vasútra, rezsire és a fiatalok jövőjére” – jelezte a jogász, megjegyezve: – Nem keresztényi cselekedet elvenni a másét. De ha már így történt, az igazán keresztényi dolog az lenne, ha most – a gazdasági válságban – szépen visszaadnák nekünk, hogy mi is saját lábra tudjunk állni.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató