2023. december 08. -
EUR : 380.77
USD : 353.22
Időjárás ikon

Bayer Zsolt: Ezt hívják farizeus, aljas és gazember politikának + videó

Videóblogjának legfrissebb részében az Egyesült Államok és Oroszország közötti üzleteket vizsgálta Bayer Zsolt.

Amióta kitört az orosz–ukrán háború, a Nyugat, nyugodtan mondhatjuk, őrületig fokozta az úgynevezett szankciós politikát. 

A háború kezdete óta egymással versengenek a nyugati országok, illetve az Amerikai Egyesült Államok, hogy hogyan és miképpen büntessék, sújtsák szankciókkal Oroszországot – kezdte vlogját Bayer Zsolt. 
Felszólítanak boldog-boldogtalant, hogy semmit ne vegyen az oroszoktól, felszólítanak hatalmas világcégeket, hogy vonuljanak ki Oroszországból, soha többé senki semmilyen energiahordozót nem vásárolhat az oroszoktól. 

És aki, más lehetősége nem lévén, mondjuk felmentést kap orosz gáz vagy orosz olaj importjára, mint például mi, magyarok, hát azok minimum gyanúsak és természetesen ki lesznek kiáltva a nyugati értékek elárulóinak.

És miközben zajlik a felszínen ez az őrület, az Amerikai Egyesült Államok statisztikai hivatala kiadott egy friss összefoglalót, amelyből a következőket tudjuk meg: az Amerikai Egyesült Államok 2023 első fél évében, tehát az orosz–ukrán háború kellős közepén, 2,2-szer több dúsított uránt vásárolt Oroszországtól, mint az azt megelőző évben. 

És ez a mennyiség egyszersmind azt jelenti – nem győzöm hangsúlyozni, a háború kellős közepén –, hogy a dúsítotturán-importban Oroszország immár 32 százalékkal van jelen az amerikai piacon – fogalmazott a publicista. 

Tehát miközben a felszínen megy a parasztvakítás, és mindenkit leárulóznak, aki bármit is hajlandó kereskedni az oroszokkal, eközben az amerikaiak több mint kétszeresére növelték dúsítotturán-importjukat Oroszországtól. 

Ezt hívják farizeus, aljas és gazember politikának. Semmit nem kell megfogadni abból, amit az Egyesült Államok mond, beszél és hazudik. Mindenki tegye a dolgát a saját önérdeke szerint – zárta videóját Bayer Zsolt. 

(MNO)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató