2024. április 30. - Katalin, Kitti
EUR : 391.99
USD : 366.17
Időjárás ikon23°15°

Aláírásgyűjtést indít a WHO pandémiaszerződése ellen a Mi Hazánk (videó)

Aláírásgyűjtést és országos kampányt indít a Mi Hazánk a WHO pandémiaszerződése ellen – jelentette be a párt elnökhelyettese az országházban.

Dúró Dóra elmondta, a pandémiaszerződés brutálisan korlátozza a szabadságjogokat, elfogadhatatlan, hogy a szuverén magyar állam szerepét egy idegen, globalista érdekeket kiszolgáló szervezet vegye át. A Mi Hazánk azt várja a kormánytól, hogy ne írja alá a szerződést és a következő hónapokban online és személyesen is ezért gyűjtik az aláírásokat.

A WHO világkormánnyá akar előlépni és el akarja venni a nemzetállamok jogát, ha bármilyen járványt érzékel, akkor pedig megfigyelési rendszert építhetne ki. A szerződés jövő májusban kerülne aláírásra.

Dúró Dóra megengedhetetlennek nevezte akárcsak egyetlen állami feladat átruházását a WHO-ra. Hangsúlyozta, hogy a kötelező oltások és a lezárások idején egyedül a Mi Hazánk volt, aki fellépett a globalistákkal és a Big Pharma érdekeivel szemben, ezt az utat és ezt a harcot folytatni fogják – írja a Magyar Jelen.

A tájékoztatóról itt tekinthető meg a videó:

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató