2024. április 28. - Valéria
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon23°

Ismét plakátokkal provokálnak a megkeseredett libsik (Fotók)

Mint ismert, a megkeseredett libernyákok minden évben plakátokkal fejezik ki a frusztráltságukat. Idén is nekiszaladtak a projektnek.

 A kiállítást 2023. szeptember 8-án nyitották meg, több tucat "művész"-nek nevezett valakik alkotásait sorakoztatták fel, amelyek számos "közéleti kérdést feszegetnek". Természetesen csak a jobboldalról van véleményök, az ellenzék tabu...

Előkerültek olyan témák, mint a könyvfóliázás, a tanárok és a friss diplomások helyzete, a lombkoronasétány és az ominózus padfestéses történet, a háború, a stadionok témája, az LMBTQ+P kérdés, de a magyar gazdaság és a kormány bírálata is gyakran megjelenik a kiállított képeken.

A balliberális "művészet" idén is a provokációt és a hungarofóbiát jelenti, a plakátok egy része már-már agresszívan provokatív.

A kiállítás nézői az egyik plakáton például négylépcsős útmutatót kapnak „hogyan legyél meleg” címmel, ahol egy fóliázott könyv kinyitása után hirtelen átalakul a férfi olvasó, majd szoknyában rohan a végtelenbe és tovább. Egy másik alkotás a nálunk őshonos, erdőket felfaló Lombcoronicus Hungaricus veszélyére hívja fel a figyelmet. Néhol már a „közönségreakció” is megtörtént: filctollal egy-egy szót biggyesztettek a művekre, így megtudtuk, hogy az emberek hálásak, amiért „Isten aggyal is megáldotta a magyart”. 

Ezeket a szarokat sikerült kizzadniuk magukból... mutatjuk!

 

 

 

Képgaléria

(Kattins a képre a nagyobb méretért)
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató