2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

A cseh játékosok és sajtó a magyarok elleni mérkőzés után: Életre szóló élmény volt a Puskásban játszani

"Látható, hogy a magyarok nagyon szeretik a futballt. Fantasztikus hangulatot, kulisszát teremtettek"

A gólszerző Jurečka és Šilhavý szövetségi kapitány is külön kiemelte a Puskás Aréna fantasztikus hangulatát. A cseh válogatott csatára egyenesen úgy fogalmazott, hogy amíg él, nem fogja elfelejteni  a mérkőzést – szemlézi a cseh játékos nyilatkozatás a felvidéki Körkép hírportál.

„Azt kell mondanom, hogy az első válogatott gólnak kellemes íze van számomra. Nagyon élveztem az egészet, mert bár barátságos meccs volt, nagyon sokan eljöttek. Látható, hogy a magyarok nagyon szeretik a futballt. Fantasztikus hangulatot, kulisszát teremtettek, valószínűleg soha nem felejtem el ezt a mérkőzést"

nyilatkozta a találkozó után a cseh válogatott csatára, és a mérkőzés egyenlítő gólját szerző Václav Jurečka  

Hasonlóan dícsérő szavakkal illette a Puskás Arénában játszott mérkőzést a cseh szövetségi kapitány, Jaroslav Šilhavý is, aki szerint a nézők számára is attraktív találkozót játszottak, ahol csak a több gól hiányzott.

A cseh hírügynökség, a ČTK külön kiemelte a remek hangulatot a lelátón. Azt írták, hogy a Puskás Aréna nem volt ismeretlen a cseh válogatott előtt, hiszen tavaly itt győzék le 2:0-ra Hollandiát az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében.  

A magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a cseh csapattal a vasárnapi barátságos mérkőzésen.  

Marco Rossi szövetségi kapitány együttese Sallai Roland 52. percben lőtt góljával szerzett vezetést, majd bő tíz perccel később Vaclav Jurecka egyenlített Lang Ádám röviden hazafejelt labdája után.

(Körkép.sk)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató