2023. december 11. - Árpád
EUR : 382.59
USD : 355.01
Időjárás ikon

Karácsony üzeni: azt fogom legyőzni, akit Orbán rám küld!

Karácsony Gergelyen az önkormányzati választások közeledtével erőt vett a paranoia, legalábbis ezt bizonyítja hétfői Facebook-bejegyzése. A mikroadományok miatt egyre kellemetlen helyzetbe kerülő főpolgármester többek közt arról ír, több helyről kapott jelzéseket, hogy a Fidesz nem fog válogatni az eszközökben a lejáratása érdekében, de ő le „fogja győzni, akit Orbán ráküld”.- írja a pestisracok.hu.

A Facebook-bejegyzésében a főpolgármester arról ír, szerinte a Fidesznek semmi mondanivalója nincs Budapest jövőjéről, kizárólag az ő lejáratására indult propagandahadjárat. Egy elemzésre hivatkozva Karácsony Gergely kiemeli, sokfelől kapott jelzéseket, hogy

nem fognak válogatni az eszközökben. Ilyen a természetük. Látjuk, már próbálkoznak egy ideje, igaz, eddig inkább magukat lőtték lábon.

A főpolgármester szerint „full kamu” volt minden eddigi, körülötte kialakult botrány, kezdve a Városháza eladásának történetével, a méhlegelőnek csúfolt elhanyagolt közterületekig. Ugyanakkor lehetséges kihívójával kapcsolatban hozzáteszi,

azt fogom legyőzni, akit Orbán rám küld. Mert nem a személlyel van bajom, hanem a rendszerrel, azzal a Budapest-ellenes rendszerrel, ami tagadja, pusztítja mindazt, ami Budapest számára érték: a szabadságot, a szolidaritást, a demokráciát, a sokszínűséget, a zöld elkötelezettséget. A jövőt. Megvédjük az értékeinket, megvédjük Budapestet.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató