2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

Antifa Bandi kiakadt: Tényleg azt gondoljátok, hogy a valóságot, embereket be lehet tiltani?

Mint ismert, a minap a Mi Hazánk elérte: mostantól 18 év alattiaknak tilos megnézniük a Nemzeti Múzeum kiállítását...

Erre reagált a lepukkant kommunista, Jámbor Bandi:

Sajtófotó kiállítás gyerek számára betiltására, vagy a növekvő gyerek bűnözés megállítására, esetleg a gyermekvédelem rendbe rakására van szükség.

A Mi Hazánk kezdeményezésére a kormány betiltotta, hogy 18 éven aluliak láthassák a World Press Photo kiállítását a Nemzeti Múzeumban, mert a kiállításon van egy díjnyertes sajtófotó galéria, ami egy egy Fülöp-szigeteki meleg idősotthon lakóit ábrázolja. 

Értik azt, akik ezt kérték, csinálták, hogy egy sajtófotó kiállítást tiltottak be a fiatalok számára? Hogy az információhoz juttatást korlátozták, hogy a sajtószabadságot korlátozzák ezzel.

Tényleg azt gondoljátok, hogy egy sajtófotó kiállítás az megzavarja emberek szexuális identitását? Tényleg azt gondoljátok, hogy a valóságot be lehet tiltani  Embereket be lehet tiltani?

Hol vannak most a szólásszabadságra olyan érzékeny emberek, akik PC diktatúráról hadoválnak, akik arról beszélnek, hogy liberális véleményterror van? De még ha ezt is gondoljátok, szerintetek okés válasz a szerintetek létező vélemény korlátozásra, másfajta vélemények korlátozása?

Ha pedig már gyermekek védelme, hol a gyermekszegénység felszámolására, gyerekvédelem roncs állapotból való feltámasztására, a gyerekek szexuális nevelésére, a gyerekek kábítószer megelőzésére való kormányzati megoldás:  2020-ra drogmentes Magyarország, ugye?

A héten beszéltem arról a katasztrófáról a Parlamentben, hogy 2021-ről 2022-re 33%-al nőtt a gyermekkorú bűnelkövetők száma  Hol van erre a megoldás?

Ez lenne a fontos, mondom ezt józsefvárosi és ferencvárosi képviselőként. Nekünk erre van szükségünk, nem a valóság betiltására.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató