2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

Azahriah röhög a jobboldali sajtón, amelyek őt futtatják: "A Telex a leghitelesebb hírforrás itthon"

„Ennél hitelesebben semmi nem mutatja meg, hogy ők a leghitelesebb hírforrás itthon, nem véletlen támogatom is” – írta lapról Azahriah egy vele kapcsolatos cikk megjelenése után.

A napokban egy Fidesz-gyűlölő YouTube-csatornán megjelent egy mesterséges intelligencia által generált fos "Azahriah-dal", amibe belevonták a zenészt és Szoboszlai Dominikot.

Íme a YouTube-csatorna, ahol megjelent a klip:

Cikkünk írásáig 360 000-en kattintottak le a dalt... osztotta boldog-boldogtalan. Magyar Nemzet, Mandiner, Trollfoci stb, stb... (Mi meg csak röhögtünk.)

A Telex híre egy MI-által generált számról szólt, amihez Azahriah-nak semmi köze nem volt.

„»Azahriah közös száma Szobóval« és hasonló féligaz sorokkal próbálják behúzni kényszeresen a kattintásokat, és sehol nem volt leírva az igazság, ami az, hogy ez gép, és semmi közöm se nekem se Szobónak ehhez.

A Telex az egyetlen hely, ahol képesek voltak leírni telibe a tényszerű valóságot, és nem sunyiskodtak azzal, hogy hogy lehet átfogalmazni ezt a hírértéket nem tartalmazó eseményt, hogy minél több kattot behúzzanak”

– írja.

 

Az énekes szerint bár a Telex ennek ellenére is "részrehajló", és szerinte lehetne objektívebb, még így is a leghitelesebb hírforrás Magyarországon. (Amúgy nem politizál a srác, hahaha... )

Jó reggelt, jobboldal!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató