2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Sokkolóval szabályozták a Krúbi arénás koncertjén megvadultakat

Alább a teljes liberális őrjöngés a HVG-ről ami a Soros-blogról vette persze a hangulatkeltő írást.

A valtonos biztonsági őrök több, a kiemelt állóhelyre szóló jeggyel rendelkező vendéggel összetűzésbe keveredtek, egyikükkel szemben pedig sokkolót is használtak Krúbi pénteki, arénás koncertjén – írja a 444, hozzátéve, nem találták nyomát annak, hogy a sokkoló egy magán biztonsági szolgálatnál szabályszerűen rendszeresített eszköz lenne.

Az esetről videó is készült, ezen az látható, amint egy biztonsági őr egy kordon mögül rángat egy férfit, akit egy másik őr oldalról megsokkolóz a pólóján keresztül.

„Kb. a második szám alatt jutottunk el oda, hogy bemenjünk a kiemelt állóhelyre (...) a biztonsági őrök arra hivatkozva nem engedtek be, hogy elfogyott a karszalag. És ezt már azonnal üvöltözős, lökdösős stílusban tették meg. Akkor fajultak el a dolgok, amikor barátnőmet és a sógornőmet is úgy ellökték, hogy el is estek. Sógorom odament hozzájuk, amikor barátnőmet ellökték, őt már egyből egyszerre többen is fogták és ütötték (...) Mindeközben mi kicsit arrébb voltunk, és ott történt a sokkolós eset” – írta a lapnak a felvételen látható férfi.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató