2024. április 14. - Tibor
EUR : 391.76
USD : 367.13
Időjárás ikon24°14°

Tombol a csürhe: Kurva anyád Feró, dögölj meg, komcsi geci

Nagy Ferót megkérdezte az RTL, így az énekes kifejtette, mit gondol Magyar Péter Partizan-interjújáról. Feró, aki sosem kertel, elmondta, egyáltalán nem tetszik neki a jelenség: „Ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem szarik vissza a fészkébe” – mondta a Beatrice frontembere. A markáns véleményének meg is lett a következménye, szemlézi a mandiner.hu.

Mivel nem találtak jobb fórumot rá, többen a Nagyferó és a Beatrice Facebook-oldalon kezdték gyalázni a zenészt, ráadásul Feró 78. születésnapjáról megemlékező poszt alatt. A  mocskolódások között több „gyöngyszem” is akadt. Volt, aki megelégedett azzal, hogy csak annyit írt: „dögölj meg te mocsok”, más genetikai hulladéknak nevezet Nagy Ferót és ítéletet hirdetett: 

„nálad még egy csótány is gerincesebb!” 

A „kedves” születésnapi köszöntők sorához csatlakozott az a hozzászóló is, aki mocsok komcsinak és pedofilsimogató g.cinek nevezte a születésnapos énekest mindazért, mert kifejtette a véleményét, és „a k.urva anyád te mocsok komcsi” hozzászólást is be tudta pötyögni valaki. A „jókívánságok” sem maradtak el: „Ilyen sokáig elél a szar te nemzet patkánya dögöltél volna már meg te alkoholista majom”, a hab a tortán pedig (ha már születésnap), az egyik hozzászóló csak annyit írt: „remélem, már 79. nem lesz segnyaló!” Többen gecinek is nevezték Ferót. 

 

Magyar Péter rövid története itt olvasható.

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató