2024. május 09. - Gergely
EUR : 389.63
USD : 362.62
Időjárás ikon21°13°

Az arab Azahriah nevű bohóc következik

A következő felszólaló Azahriah, vagyis Baukó Attila. Azt mondta, Őszintén sajnálja, hogy nem tud ott lenni fizikailag a Hősök terén. „Nem vagyunk egyformák, sőt, egészen különbözünk. Védjük meg a határainkat, védjük meg a gyerekeinket! Annyiszor hallottuk már ezt a frázist, hogy értelmét vesztette a szó, de az igazság az, hogy értelme ebben a formában sosem volt. Egy szánalmas, nemzeti konzultációnak csúfolt ócska, hazug, eldöntendő kérdésekkel teleírt mihaszna papírlap formájában” – mondta videóüzenetében az arab.

„Teljesen új szint az, hogy pedofil arcoknak falazunk.” De megjegyzi, hogy nem először történik ez, Kaleta Gábornak is falaztak, de az vízfelszín alatt maradt.

„Az a narratíva, hogy milyen bátor Novák Katalin és Varga Judit. Ha nem derült volna ki, szerintetek lemondtak volna? Most az egyszer nem lehetett elsunnyogni, mint megannyi alkalommal.”

Elmondja, hogy kiállásával nem a baloldali poltikai erőt akarja erősíteni, csakis a gyerekek biztonságát. Szerinte azonban még nem most kell harcolni, hanem ébredni kell. Szerinte hiába különbözünk nagyon, abban egyetértünk, hogy a pedofília no go, de legyenek már a milliárdos lopások is no go-k.

„Egy közös biztos lesz bennünk, hogy bántja a lelkünket az igazságtalanság. A hatalom urainak csak a politikai haszon a fontos, nekik ez nem fontos.”

„Együtt kell változást elérni, mielőtt lelécelnénk kötelességünk erőnk teljéből tenni valamit a változásért. ”

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató