2024. április 27. - Zita
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon19°

Patkányok lázadása: komcsi nyuggerek és homoszexuális libsik a Hősök terén

Nem sokkal a kezdés előtt helyszíni tudósítónk szerint a Hősök tere szinte teljesen megtelt, az úttesten van még hely, ezt kamuzzák a libsi lapok. Közben a képeken látni, hogy "foltos" az egész tér. A korosztályt tekintve nagyon vegyes, kommunista nyuggerek és homoszexuális libsi csírák fele-fele arányban. 

Baloldali politikusok egész sora lepte el a Hősök terét a péntek esti, a köztársasági elnök és a volt igazságügyi miniszter lemondásához, közéletből való távozásához vezető kegyelmi-ügy miatti tüntetésen, amit néhány önmagát influenszernek nevező, baloldali aktivista szervezett. A péntek 18 órai kezdés előtt már szellősen, de kezdett megtelni a Hősök tere. 

A beszédeket megelőzően aktivisták kezdtek aláírást gyűjteni a kamarai hozzájárulás ellen, de ott voltak a PDSZ aktivistái is. Ami a tüntetőket illeti, ugyanazokat a plakátokat látni az érkezők kezében, mint a korábbi, kormányellenes tiltakozások során. A rendezvény elején a baloldali politikusok közül megjelent már Juhász Péter, valamint Demszky Gábor volt liberális főpolgármester és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő.

 

 

A tüntetésnek vége

Gulyás Márton még beolvasta azt a kezdeményezést, amelyet hat abúzust túlélő kezdeményezett. 

Gulyás arra is megkért mindenkit, hogy a szemetet szedjék össze maguk után, és mindenki hagyja el a tüntetés területét.

 

Köszönjük, hogy a Vadhajtások.hu-n követted a buzikat...

Gulyás: 50 000

Gulyás Marcsi szerint 50 000-en vannak...

Elindultak haza a forradalmárok

Fogyatkozik a "tömeg".

Félnek, hogy nem lesz helyük a BKV járatain...

Hadházy sem hiányozhat

Megjelent a Xanaxos...

Rendőrök készültségben

Az élő videókon látható, hogy rendőri készültség van a Fidesz székházánál.

Pottyondi az alábbiakat röfögi

„Odakint most szörnyek járnak. Szörnyek, akik gyerekeket bántottak. Szörnyek, akik a gyerekek helyett a bántalmazókat segítették. Szörnyek, akik urambátyám alapon kegyelmet osztogatnak. A magyar állam csődöt mondott” – kezdte felszólalását Pottyondi Edina. „Csődöt mond most is, ma is, amikor nincs egy mindenre kiterjedő vizsgálat”, ami tisztázná, kik tudtak a kegyelemről kik intézték, kik engedélyezték. „Nem tudjuk azt se, hogy a kegyelemmaffia a pedofilsegítőn és erőszakos szélsőjobboldaliakon kívül kiket engedett még el. Hány ilyen eset lehet még?” – tette fel a kérdést, amire „nincs válasz, csak ócska kommunikációs megoldások vannak”. „Ja, és lecseréltek két lélegző golyóstollat” – mondta.

Kifogásolta, hogy Novákot nem számoltatják el, hanem élete végéig „havi 4,5 milliós nyugdíjat” kap. Ekkor felzendült a „mocskos Fidesz” skandálás. „A volt államfő büntetése, hogy élete végéig luxusban kell élnie” – mondta.

„Nem akarunk politikai hatalmat, csak támogatni szeretnénk az áldozatokat. Ötvenezer demonstráló nem elég, de egy jó kezdet. Nem az út vége, hanem az eleje. Látjuk, hogy sokan vagyunk, látjuk, hogy az emberségnek is van bázisa. Ha ezt a kiállást nem az utolsó előtti lépésnek látjuk, hanem az elsőnek, akkor újra van remény! Ebben az ügyben minden jóérzésű ember a társunk lehet” – fogalmazott a humorista.

Pottyondi szerint 50 ezren vannak....

A rendőrdobáló FeGyőr is megérkezett

Patkányok lázadása...

A kokainos Pottyondi jön

Pottyondi Edina nevezetű szardarab kezdi meg a pofázását. Zúg a mocskos Fidesz...

Kihangosítunk egy kommentelőt, amíg történik valami a Pride-on

Olvasónk az alábbiakat írta tudósításunkhoz fórumunkon:

Gyere le Jó Isten! 

Esküszöm elásnám magam, ha ehhez a primitív csürhéhez kellene tartoznom! 

De a 13 havi nyugdíjat remegve várta a sok gyökér vén komcsi geci! 

Úgy helyrepofoznám az agyukat, ha tehetném.

 

Az arab Azahriah nevű bohóc következik

A következő felszólaló Azahriah, vagyis Baukó Attila. Azt mondta, Őszintén sajnálja, hogy nem tud ott lenni fizikailag a Hősök terén. „Nem vagyunk egyformák, sőt, egészen különbözünk. Védjük meg a határainkat, védjük meg a gyerekeinket! Annyiszor hallottuk már ezt a frázist, hogy értelmét vesztette a szó, de az igazság az, hogy értelme ebben a formában sosem volt. Egy szánalmas, nemzeti konzultációnak csúfolt ócska, hazug, eldöntendő kérdésekkel teleírt mihaszna papírlap formájában” – mondta videóüzenetében az arab.

„Teljesen új szint az, hogy pedofil arcoknak falazunk.” De megjegyzi, hogy nem először történik ez, Kaleta Gábornak is falaztak, de az vízfelszín alatt maradt.

„Az a narratíva, hogy milyen bátor Novák Katalin és Varga Judit. Ha nem derült volna ki, szerintetek lemondtak volna? Most az egyszer nem lehetett elsunnyogni, mint megannyi alkalommal.”

Elmondja, hogy kiállásával nem a baloldali poltikai erőt akarja erősíteni, csakis a gyerekek biztonságát. Szerinte azonban még nem most kell harcolni, hanem ébredni kell. Szerinte hiába különbözünk nagyon, abban egyetértünk, hogy a pedofília no go, de legyenek már a milliárdos lopások is no go-k.

„Egy közös biztos lesz bennünk, hogy bántja a lelkünket az igazságtalanság. A hatalom urainak csak a politikai haszon a fontos, nekik ez nem fontos.”

„Együtt kell változást elérni, mielőtt lelécelnénk kötelességünk erőnk teljéből tenni valamit a változásért. ”

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató