2024. május 09. - Gergely
EUR : 389.06
USD : 361.45
Időjárás ikon17°14°

Patkányok lázadása: komcsi nyuggerek és homoszexuális libsik a Hősök terén

Nem sokkal a kezdés előtt helyszíni tudósítónk szerint a Hősök tere szinte teljesen megtelt, az úttesten van még hely, ezt kamuzzák a libsi lapok. Közben a képeken látni, hogy "foltos" az egész tér. A korosztályt tekintve nagyon vegyes, kommunista nyuggerek és homoszexuális libsi csírák fele-fele arányban. 

Baloldali politikusok egész sora lepte el a Hősök terét a péntek esti, a köztársasági elnök és a volt igazságügyi miniszter lemondásához, közéletből való távozásához vezető kegyelmi-ügy miatti tüntetésen, amit néhány önmagát influenszernek nevező, baloldali aktivista szervezett. A péntek 18 órai kezdés előtt már szellősen, de kezdett megtelni a Hősök tere. 

A beszédeket megelőzően aktivisták kezdtek aláírást gyűjteni a kamarai hozzájárulás ellen, de ott voltak a PDSZ aktivistái is. Ami a tüntetőket illeti, ugyanazokat a plakátokat látni az érkezők kezében, mint a korábbi, kormányellenes tiltakozások során. A rendezvény elején a baloldali politikusok közül megjelent már Juhász Péter, valamint Demszky Gábor volt liberális főpolgármester és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő.

 

 

Lilike is kint vergődik természetesen

Pankotai Lili a Hősök terén az Indexnek elmondta: úgy látja, egyszerű felelős állampolgárként mindenkinek kötelessége ebben az ügyben itt lenni. A diáktüntetések korábbi arca kifejtette, a tüntetésnek abban biztos van jelentősége, hogy

a társadalom megmutatja, rengeteg ember rendelkezik gerinccel és vállal valódi felelősséget a gyerekekért. Olyan következmény is lehet, hogy a szülők remélhetőleg beszélgetnek a gyerekekkel arról, hogy mi számít egészséges közeledésnek.

Pankotai Lili kitért arra is, hogy az emberek magántanároknak és magánkórházaknak fizetnek, most pedig úgy tűnik, hogy az állam helyett egy etikai kérdésben is az embereknek kell megteremtenie azt a narratívát, „amiben a kormány őket becsapva képviselteti magát”.

Nincs térerő, sírnak a homoszexuális libsik

Lefagynak a telefonok, az influenszerek panaszkodnak, hogy nincs térerő. Így válik a vicc valósággá. Nincs térerő, megszűnik a liberalizmus....

A Telex összekeverte Gulyás Mártont Gulyás Gergellyel

Azóta már javították a bakit...

A telex nevű balliberális szennyoldal szerint Gulyás Gergely vezeti a műsort...

Szabó CIA Timike elélvezett

A mérhetetlen Párbeszéd ügynöke a helyszínen.

Ilyen ez a pártfüggetlen demonstráció...

Lezárták a Kisföldalattit

Demonstráció miatt lezárták a Hősök terét, a Kós Károly sétányt és az Állatkerti körutat a Hősök terénél.

Szintén lezárták a Dózsa György utat és az Andrássy utat a Hősök terénél. Az M1-es metró nem jár.

Unalmas a kezdés

Gulyás Márton a demonstráció házigazdájaként azzal kezdte, a Holdon még nem járt, ezért nem tudja onnan mekkorának látszik a tömeg, de a tér szinte megtelt és sokan még érkeznek, mindenkit megvárnak. A Partizán műsorvezetője 10 perc türelmet és pörgősebb playlistet ígért, mert kurva nyomoasztó a hangulat az életképtelen libsi csürhe a telefonját nyomkodja.

Késik a kezdés

A demonstráció 18 órakor kezdődött volna a Hősök terén. A műsorvezető a homoszexuális Gulyás Márton lesz, többen is beszédet mondanak:

Fancsikai Eszter (Nemekarokbeleszólni)
A homoszexuális Osváth Zsolt (Zshow Time)
Pottyondy Edina
Szabó Márton (Jólvanezígy)
Tapasztó Orsi (Nemakarokbeleszólni)

Bejelentkezik: Baukó Attila "Azahriah"

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató