2024. május 09. - Gergely
EUR : 389.63
USD : 362.62
Időjárás ikon21°13°

Pottyondi az alábbiakat röfögi

„Odakint most szörnyek járnak. Szörnyek, akik gyerekeket bántottak. Szörnyek, akik a gyerekek helyett a bántalmazókat segítették. Szörnyek, akik urambátyám alapon kegyelmet osztogatnak. A magyar állam csődöt mondott” – kezdte felszólalását Pottyondi Edina. „Csődöt mond most is, ma is, amikor nincs egy mindenre kiterjedő vizsgálat”, ami tisztázná, kik tudtak a kegyelemről kik intézték, kik engedélyezték. „Nem tudjuk azt se, hogy a kegyelemmaffia a pedofilsegítőn és erőszakos szélsőjobboldaliakon kívül kiket engedett még el. Hány ilyen eset lehet még?” – tette fel a kérdést, amire „nincs válasz, csak ócska kommunikációs megoldások vannak”. „Ja, és lecseréltek két lélegző golyóstollat” – mondta.

Kifogásolta, hogy Novákot nem számoltatják el, hanem élete végéig „havi 4,5 milliós nyugdíjat” kap. Ekkor felzendült a „mocskos Fidesz” skandálás. „A volt államfő büntetése, hogy élete végéig luxusban kell élnie” – mondta.

„Nem akarunk politikai hatalmat, csak támogatni szeretnénk az áldozatokat. Ötvenezer demonstráló nem elég, de egy jó kezdet. Nem az út vége, hanem az eleje. Látjuk, hogy sokan vagyunk, látjuk, hogy az emberségnek is van bázisa. Ha ezt a kiállást nem az utolsó előtti lépésnek látjuk, hanem az elsőnek, akkor újra van remény! Ebben az ügyben minden jóérzésű ember a társunk lehet” – fogalmazott a humorista.

Pottyondi szerint 50 ezren vannak....

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató