2024. április 28. - Valéria
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon23°

Rettegés Németországban: durva szexvideók lehetnek Putyinnál

Egy szakértő szerint Oroszország állítólag tömegesen vizsgálódik németországi politikusok után. Egyesek félnek attól, hogy mit tudhat a Kreml.

Egy német tisztek közötti lehallgatott beszélgetés Oroszország általi nyilvánosságra hozatalával szégyent hozotak Németországra. De ahhoz képest, ami még jöhet, ez valószínűleg jelentéktelen dolog.

Egy szakértő ugyanis azt feltételezi, hogy a Kreml-főnök Putyin német politikusokról gyűjtött terhelő anyagot.

 

Ebbe valószínűleg szexvideók is beletartoznak.

Köztudott, hogy Oroszország kompromisszumokkal próbál dolgozni, mondja Carlo Masala katonai szakértő a Bild podcastjában. "A férfiak pedig elsősorban a szexszel foglalkoznak", vagyis a nőkkel, akik a szexuális együttléteket filmezték. "Feltételezem, hogy természetesen van kompromittáló anyag".

Ez érintheti a politikusokat és a köztisztviselőket.

A hírszerző szolgálatok profilokat készítenének a vezető beosztású személyekről és beosztottjaikról, hogy tudják, hol vannak kiszolgáltatva. Végső soron Oroszország célja, hogy megnyerje ezeknek az embereknek az együttműködését. "És a tevékenységeket is kidolgozták volna" - mondja Masala.

A Bild szerint Berlinben aggódnak amiatt, hogy mit tudnak az orosz titkosszolgálatok a politikusokról és a köztisztviselőkről. Egyesek egyenesen félnek is.

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató