2024. április 27. - Zita
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon19°

Gajdics Ottó: K. Endre tűnjön el!

Ha ártatlanul ítélnek el egy embert, mindent megtesz annak érdekében, hogy tisztázza magát. Akár még kisebb súlyú törvénytelenségektől sem riad vissza, hogy bizonyítsa, azt a bűnt, amivel vádolják, nem követte el. 

Egyet viszont biztosan nem tesz senki szorult helyzetében sem, nem követi el azt, amiről épp el akarja hitetni, hogy soha nem csinálna olyat.

 A róka sem könyörög a kakasnak, mondja azt a vadásznak, hogy a ravaszdi tulajdonképpen vegetariánus. K. Endre a kegyelmi ügy kedvezményezettje viszont úgy viselkedik, mint aki megtébolyodott. Úgy akarja velünk elfogadtatni ártatlanságát, vagyis elhitetni azt, nem kényszerített ki senkiből hamis tanúvallomást a pedofil főnökét mentegetve, hogy ezt alátámasztandó hatezerért és egy bevásárlásért akar hangfelvételt kicsikarni az egyik érintettből. Mindez arra utal, K. Endre teljesen elveszítette a józan ítélőképességét, és/vagy nem a maga ura, nem saját akaratából cselekszik.

Amikor ennyire érthetetlenül viselkedik valaki, fölmerül a kérdés, jött vagy küldték? Mindenesetre egyre inkább az az érzésem, nem közénk való. Mert mit is csinál ez az ember? 

Miután a szedett-vetett balliberális ellenzék úgy örül a kegyelmi ügy kirobbanását követő botránynak, mint majom a farkának, elemi érdeke, hogy minél tovább fenntartsa a témát, és fokozza az általa kiváltott érzelmek intenzitását a választópolgárokban.

 Azt hiszik, ezzel végre megbonthatják a nemzeti tábor egységét, és közelebb kerülhetnek kormánybuktató vágyálmaikhoz. Nekik tehát úgy kell minden nap egy újabb szál a botrányban, mint egy falat kenyér. Ráadásul semmit nem kell tenniük a fekália folyamatos bugyogtatásáért, elintézik azt azok a gazemberek, akik K. Endrét is mozgatják. Akik a szájába adják az olyan mondatot, miszerint kivárják a hangfelvétellel azt a pillanatot, amikor lehet ütni. Kit? Milyen megfontolásból?

Be kell látnia minden jóérzésű embernek, hogy sem a pedofil igazgató áldozatai, de a magyar társadalom egésze sem nyer semmit azzal, ha K. Endre ámokfutása az ártatlanságának bizonyítására minden nap témát szolgáltat a dollármédia mocsokban dagonyázó propagandistáinak. 

Ezért a leghatározottabban fejezzük ki azon akaratunkat, hogy a volt bicskei igazgatóhelyettes tűnjön el a magyar közéletből! Ilyen áron senkit nem érdekel, ártatlan vagy sem.

 Kegyelmet kapott, éljen vele!

Még a botrány első napjaiban volt egy jó ötlete, nem kellett volna attól eltérnie. Menjen haza Erdélybe, menjen föl a hegyre egy esztenába, segítsen a juhászoknak, esténként pedig mélyedjen el saját gondolataiban, és keresse a választ, hogyan is jutott el idáig. Ha pár év múlva lesz valami hihető magyarázata, szívesen látjuk újra.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató