2024. április 27. - Zita
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon19°

Ököllel ütötte az újpesti ellenzéki képviselő a JÓLVANEZÍGY liberális megmondóemberét

Minderről “Csoki”, a Jólvanezígy nevű YouTube-csatorna egyik műsorvezetője számolt be legutóbbi adásukban.



Megjelent ott egy úriember, bemutatkozott, hogy ő Szabó Balázs. Nyújtottam volna a kezemet (…), dehát nem fogott velem kezet, hanem így elkezdett csépelni. Hát mondom pár ütés be is talált…”
– mesélte a műsorban a Magyarország-Koszovó meccs után egy kocsmában történt eseményt a műsorvezető. “Csoki” azt is hozzátette, hogy a Jobbikból indult, majd mára függetlenné lett önkormányzati képviselő valószínűleg azért haragudott meg a JÓLVANEZÍGY nevű liberális csatorna műsorvezetőire, amiért azok orosz ügynöknek nevezték őt.
 
Szabó Balázs egyébként jobbikos politikusként, az összefogás jelöltjeként nyert mandátumot Újpesten, a 2019-es önkormányzati választáson. Szabó azóta Jakab Péter Jobbik-elnökkel és Déri Tiborral, Újpest – a Momentumból a DK-felé törekvő – fiatal polgármesterével is szakított, ugyanakkor az ellenzéki politizálást nem adta fel. Szabó Balázsról korábban többször írtunk, amikor szurkolóként különféle balhékba (és azokkal összefüggésben rendőrségi eljárásokba) keveredett, de ő volt az a jobbikos politikus is, aki etikai eljárást kezdeményezett Jakab Péter ellen, amiért pártelnökként különféle előjogokkal ruházta fel barátnőjét, Molnár Enikőt.

 A JÓLVANEZÍGY műsorvezetői pedig közismerten az ellenzéket támogató, a 2022-es országgyűlési választáson nyíltan az ellenzéki összefogásnak kampányoló influenszerek, akik legutóbb a gyermekvédelemnek maszkírozott politikai hergelés főszervezői is voltak.

(PS)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató