2024. április 15. - Anasztázia, Tas
EUR : 391.76
USD : 367.13
Időjárás ikon27°16°

Saját posztja alatt osztotta ki Karácsonyt Szentkirályi Alexandra

Házhoz ment a pofon Karácsony Gergelyhez. A főpolgármester ismét a közösségi oldalán “dolgozott” és meglehetősen durván próbált nekimenni Szentkirályi Alexandrának. A Fidesz főpolgármester-jelöltje azonban nem fut el az első szótól, és két mondattal kiosztotta Budapest hercegét.

Karácsony Gergely csütörtökön a közösségi oldalán reagált Szentkirályi Alexandra szerdai bejegyzésére, amiben a Fidesz főpolgármester jelöltje rámutatott, hogy a baloldali városvezetés által felújított Blaha Lujza tér az eredeti tervekhez képest 400 millió forinttal drágábban, késve és kisebb műszaki tartalommal készült el.

Karácsony Gergely – miután szembesítették munkájával, vagyis annak hiányával – válaszolt Szentkirályi Alexandrának:

A Fidesz B jelöltje nem találta a fákat a Blahán, azon a téren, aminek a felújítását ők tucatszor megígérték, mi viszont megcsináltuk. Gondoltam segítek neki, csinálok én is egy képet ugyanonnan. A megoldás egyszerű: meg kellett volna fordulni. Szívesen.

Szentkirályi Alexandra válasza hamar megérkezett Karácsony Gergely bejegyzése alá:

Gyurcsány A jelöltje abban is segíthetne, hogy merre kell fordulni, hogy lássam a felújított és kibővített aluljárót a WC-vel, a liftet és a Rákóczi úti fasort? És ha már itt tartunk, mire kellett a többlet 400 millió forint?

– tette fel a kérdést. Szentkirályi Alexandra ismételten ugyan azokra a pontokra kérdezett rá, amikre a korábbi bejegyzésében is rámutatott, hiszen Karácsony Gergely a lényegi kérdésekre egy nap elteltével sem tudott válaszolni.

 

(Pestisracok.hu)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató