2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

Poloska Péter szerint már Baranyi Krisztina is álellenzéki

Poloska Péter úgy látja: mivel Baranyi Krisztina férje a Diákhitel Központban dolgozott, nem lehet független.

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, a Varga Judittal készült Frizbi interjú kapcsán Baranyi Krisztina, Ferencváros baloldali polgármestere is megszólalt, aki a volt igazságügyi minisztert ért éveken át tartó lelki és fizikai abúzusról a következőket mondta: „Nem néztem meg Varga Juditot, mert szerintem rendkívül megalázó egy nőnek erről beszélnie. Engem arról, hogy ez egy bántalmazó, súlyosan bántalmazó kapcsolat volt, nem Varga Judit győzött meg, hanem Magyar Péter maga azzal a Facebook-poszttal, amit a HVG cikk megjelenése előtt tett közzé, és azzal a támadással, a szóhasználata, a hangvétele, minden tipikus példája volt annak, ami egy bántalmazó kapcsolatban történik” – fogalmazott a politikus.

Baranyi Krisztina Varga Judit melletti kiállására rövid időn belül reagált Magyar Péter is, aki egy Facebook-kommentben vonta kétségbe a polgármester ellenzékiségét,

megemlítve, hogy férje – az ő egykori munkahelyén – a Diákhitel Központban a felügyelő bizottság elnöke volt. „Aha értem. Baranyi pedig olyannyira ellenzéki, hogy a férje a Diákhitel Központ felügyelő bizottsági elnöke volt... és a vagyonminiszter egyik jobbkeze” – olvasható a bejegyzésben.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató