2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon22°13°

A Betyársereg harcosai a 38. Vendetta Fight Nights gálán (+VIDEÓ)

Csattanó öklök, sodró rúgások, vér, izzadság, diadal – és akár vereség is – a harcosok életéhez mindezek hozzátartoznak. A Betyársereg tagjai régóta öregbítik hazájuk és a halálfejes lobogó hírnevét küzdősport eredményeikkel. Ezúttal Győrben jártunk, a 38. Vendetta Fight Nights nemzetközi gálán.

A résztvevő harcosok tíz országból érkeztek, és különböző szabályrendszerben – MMA, kick-box, pusztakezes box – mérték össze tudásukat Magyarország eddigi legnagyobb küzdősport gáláján. A rendezvény megálmodójával és egyik főszervezőjével, Őze Balázzsal is tudtunk egy pár perces exkluzív interjút készíteni a meccsek előtt erről a nem mindennapi eseményről. Kameránk elé állt továbbá Boráros Gábor, a kitűnő magyar sportoló. Gábor veretlen MMA versenyzőként a rendezvény díszvendége és szakkomentátora volt.

A Betyársereget két harcos képviselte. Bachman Tamás karate és K1 múlttal lépett a ketrecbe, hogy ezúttal is K1 szabályok szerint mérkőzzön meg görög ellenfelével. Sajnos egy korábbi sérülése miatt a meccs nem a tervei szerint alakult, így ezúttal ellenfele kezét emelte magasba a bíró. Bachman azonban már készül a fél év múlva esedékes visszavágóra edzője, Nagy Attila segítségével, ahol is revansot vehet ellenfelén.

Matisz György volt a másik harcos, aki aznap este a Betyársereget képviselte az Audi Arénában. A Megyaszó Blood Bear Fight Club versenyzőjének nem ez volt az első ilyen mérkőzése. Tavaly ősszel már diadalmaskodott Bécsben a Vendetta Fight Nights korábbi rendezvényén, de ezúttal egy még rutinosabb ellenfél várta a küzdőtéren. A horvát harcossal ráadásul a pusztakezes boksz szabályai szerint vívták meg küzdelmüket, melyre Tamás János edző készítette fel. Matisz, aki a Borsodi Klán vezetője is, a kőkemény első menet végén kiütéses győzelemmel fejezte be a mérkőzést. Gratulálunk mindkét harcosunknak és  segítőiknek a helytállásért!

 

(betyarsereg.hu)

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató