2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

Vona Gábor toporzékolt, majd politikai vitára hívta Menczer Tamást

Vona Gábor szerint a Fidesz kommunikációs igazgatója hazudott, amikor azt állította, hogy korábban ostobának állította be az időseket. A Második Reformkor elnökének konkrét elképzelése van arról, hogyan kellene biztosítani a fiatalok jövőjét Magyarországon. A Jobbik korábbi elnöke élő adásban mondaná el Menczer Tamásnak, hogy „miért óriási tévedés, sőt súlyos politikai bűn az az út, amelyet képviselnek”.

A Második Reformkor elnöke közösségi oldalán címzett nyílt levelet Menczer Tamásnak. Vona Gábor szerint a Fidesz kommunikációs igazgatója „Magyar Péter szidalmai” alatt róla is elejtett néhány téves mondatot.  

Vona Gábor hazugságnak nevezte Menczer Tamás állítását, mely szerint régen a „Jobbik elnökeként aljas embereknek írta le az egész életüket végigdolgozó nyugdíjasokat”. A Második Reformkor elnöke úgy látja, hogy nem tanultak a sok elveszített perből. 

„Értem én, hogy az önök politikája rendre az idős szavazók manipulálásából áll, és ebben cseppet sem különböznek politikai pepitájuktól, Gyurcsány Ferenctől, itt az idő azonban, hogy a politika ne az idősek hergeléséről szóljon, hanem a generációk közötti együttműködésről” – írta Facebook-bejegyzésében a Második Reformkor elnöke. 

Megjegyezte, jelenleg százból hat állampolgár biztos abban, hogy Magyarországon akarja leélni a jövőjét. „Tudja, hány fiatal biztos abban ma Magyarországon, hogy itthon akar élni? Százból hat! Érti? Hat. Ennél durvább kritikája nincs a kormányzati teljesítménynek, mert ahol a fiatalok nem érzik jól magukat, ott előbb-utóbb senki nem fogja” – fejtette ki Vona Gábor. 

Mint írta, a Második Reformkor programja, hogy a fiataloknak visszaadják Magyarországot. A „jó irányról” pártjának konkrét elképzelése is van, amelynek megvalósításáról szívesen beszélgetne Menczer Tamással. 

Ha van kedve, beszéljünk erről egy élő adásban. Én nem fogom lebohócozni, hiszen ez valójában az önök stílusa. Előbb tisztelettel meghallgatom, majd elmondom, miért óriási tévedés, sőt súlyos politikai bűn az az út, amelyet képviselnek

– zárta Facebook-bejegyzését Vona Gábor. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató