2024. május 18. - Alexandra, Erik
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon23°11°

Menczer Tamás: Békepárti vezetők kellenek az országok élére, és békepárti politikusok kellenek Brüsszelbe

Ha a föderalisták győznek, akkor nem dönthetünk a saját sorsunkról, Brüsszel dönt helyettünk, belevisznek minket a háborúba, behozzák a bevándorlókat, és beviszik az LMBTQ-propagandát az óvodákba, iskolákba. Ezért mondjuk, hogy békepárti és szuverenitáspárti politikusokat kell Brüsszelbe küldeni – mondta el Menczer Tamás az Origónak adott interjúban. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Orbán Viktort mindenáron el akarják hallgattatni. Menczer leszögezte: "Magyarország békéjének és biztonságának megőrzése nem egy lezárt folyamat, és ezt nagyon fontos látnia és tudnia mindenkinek". Az igazgató arról is beszélt, hogy a világban nem „csak” háborús készülődés van, hanem világháborús, atomháborús készülődés zajlik.

Orbán Viktort mindenáron el akarják hallgattatni! Azoknak, akik a békéről beszélnek és békepártiak, már azt sem akarják megengedni, hogy megszólaljanak. Ezt mondta Menczer Tamás azzal kapcsolatban, ami Brüsszelben a NatCon konferencia körül történt.

Még a megszólalási lehetőséget is el akarják venni, természetesen a demokrácia és a liberalizmus legnagyobb dicsőségére. Egészen nyilvánvaló, hogy ezt a konferenciát azért akarták betiltani, mert Orbán Viktor és más megszólalók is békepártiak és szuverenisták

– nyilatkozta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Kiemelte, két helyszín is a baloldali és háborúpárti politikusok nyomásgyakorlása és a szélsőséges, anarchista, erőszakos Antifa mozgalom fenyegetése miatt mondta le a rendezést. A harmadik helyszínre pedig, amikor már zajlott a konferencia, kivonultak a rendőrök, akik a konferenciát nem megvédeni, hanem bezárni akarták.

Ez az eset jól mutatja, mekkora a nyomás a háborúpártiak részéről felénk és rajtunk. És az is nyilvánvaló, hogy Magyarország békéjének és biztonságának megőrzése nem egy lezárt folyamat, és ezt nagyon fontos látnia, és tudnia mindenkinek. Magyarország békéjét kizárólag a magyar emberek támogatásával tudjuk megvédeni. Ezért mondjuk, hogy a június 9-i választás tétje: háború vagy béke – tette hozzá.

Az Origónak adott interjújában a politikus leszögezte, a kérdés az, hogy jogunk van-e dönteni a saját életünkről, a saját országunkról. Jogunk van-e nekünk a békét választani? Jogunk van-e ahhoz, hogy nemet mondjunk a bevándorlásra, vagy ahhoz, hogy megvédjük a gyerekeinket és nemet mondjunk az őrült LMBTQ-propagandára? Mi, szuverenisták azt mondjuk, hogy jogunk van, sőt csak mi, magyarok dönthetünk a saját sorsunkról és a hazánkról.

Ezzel szemben a háborúpárti föderalisták – élen Gyurcsány Ferenccel és feleségével – az Európai Egyesült Államokat akarják megvalósítani, vagyis elvennének további jogköröket az országoktól, így Magyarországtól is – húzta alá. Hozzátette:

Ha a föderalisták győznek, akkor nem dönthetünk a saját sorsunkról, Brüsszel dönt helyettünk, belevisznek minket a háborúba, behozzák a bevándorlókat, és beviszik az LMBTQ-propagandát az óvodákba, iskolákba.

Ezért mondjuk, hogy békepárti és szuverenitáspárti politikusokat kell Brüsszelbe küldeni.

Néhány napja járt a NATO-főtitkár Kijevben, és egészen világos parancsot adott ki: minden fegyvert Ukrajnába – emlékeztetett az interjúban Menczer Tamás. Nem számít nekik, ha a NATO-tagállamok ezzel legyengítik saját magukat, nem számít, ha a saját előírásaikat és szabályaikat sem tartják be, azt mondják, hogy ki kell söpörni minden raktárt, és minden készletet oda kell adni Ukrajnának. Ez azt jelenti, hogy a NATO óriási lépésekkel megy a háború felé, és a helyzetet súlyosbítja, hogy maga a NATO akarja irányítani a katonák kiképzését és a fegyverszállítást, ráadásul százmilliárd dollárt akar belepumpálni a háborúba – jelentette ki.

A NATO a világ legerősebb katonai szövetsége, amely most a háború felé tart, de a túloldalon ott van Oroszország, amely atomhatalom.

Ha ehhez hozzávesszük, hogy az európai vezetők már atomfegyverekről, atombombákról beszélnek – a lengyel elnök atomfegyvereket akar telepíteni, a francia elnök pedig már a használatukról beszélt –, akkor világos, hogy a világban nem „csak” háborús készülődés van, hanem világháborús, atomháborús készülődés zajlik.

A háborúpárti vezetők azt mondják, hogy ez a mi háborúnk, tehát folytatni kell, amíg Ukrajna nem győz. A magyar álláspont ezzel szemben az, hogy ez nem a mi háborúnk, itt senki nem győz, mindenki veszít, azonnali, feltétel nélküli tűzszünetre van szükség és béketárgyalásokra – hangsúlyozta a politikus.

A magyar belpolitikai viszonyokról szólva elmondta, ezt a filmet láttuk már, ismerjük. Magyar Péter pont olyan, mint Márki-Zay Péter, sőt ő az új Márki-Zay Péter. Magyar Péter is egy baloldali politikus. A politikában van egy mondás: a nap végén mindenki hazatér. Ő is hazatért a baloldalra, oda, ahová való. A baloldali politológusok maguk mondják, hogy Magyar Péter Kunhalmi Ágnes összes sajtótájékoztatójának szövegét felolvassa. Amit mond, az baloldali, akik körülveszik, azok baloldaliak, és ugyanazok fizetik, akik Márki-Zay Pétert fizették. Ugyanúgy ott van mögötte a Bajnai-féle Datadat, és ezen keresztül a teljes Soros-birodalom – húzta alá Menczer Tamás.

Kiemelte, a baloldali politikusok teljesen egyformák: legyen szó Gyurcsány Ferencről, Márki-Zay Péterről, Magyar Péterről, a Jobbikról vagy a Momentumról, mindannyian háborúpártiak, külföldről finanszírozzák és irányítják őket, és a végén mindig összeborulnak, mert a külföldi finanszírozók ezt várják el.

Magyar Péterrel kapcsolatban pedig feltette a kérdést, hogy milyen ember az, aki lehallgatja a saját feleségét? Aki elárulja a saját feleségét és a barátait, arról miért gondoljuk, hogy bárkihez lojális lesz? Ez az ember bárkit elárul, ha az érdekei úgy kívánják. Döbbenetes a rendőrségi jegyzőkönyv is. Szörnyű, ahogy terrorban tartotta a feleségét, de döbbenetes az is, hogy a kormány megbuktatásával fenyegette – mondta.

Gyurcsány Ferencről és a baloldalról tudjuk, hogy egyszer már tönkretették az országot. A politika tapasztalati műfaj, a baloldal már kormányozta az országot, és tudjuk, hogy erkölcsileg, morálisan, gazdaságilag és minden lehetséges módon tönkretették a hazánkat – nyilatkozta Menczer.

Leszögezte, tudjuk Gyurcsány Ferencről, hogy háborúpárti, hiszen elmondta, hogy aki nem akar meghalni Ukrajnáért, az pocsék ember. És azt is tudjuk Gyurcsány Ferencről és az egész baloldalról, hogy kerülgetik egymást, járják a táncot, de a végén úgyis összefognak és összeborulnak, már csak azért is, mert a külföldi irányítók ezt várják el.

Ráadásul Donáth Annához hasonlóan Gyurcsány Ferenc is világosan elmondta, hogy mindent megtesznek azért, hogy a magyar emberek a nekik járó uniós forrásokat ne kapják meg.

Elmondta, hogy az ő EP-képviselői ezért dolgoznak. Elvennék a tanárok béremelését, az óvónők béremelését. A dollárbaloldal soha nem a magyar érdeket képviseli, június 9-én el kell zavarnunk őket – hangsúlyozta.

A budapesti főpolgármester-választással kapcsolatban a Fidesz kommunikációs igazgatója elmondta, minden erejével és eszközével támogatja Szentkirályi Alexandrát, aki kiváló főpolgármestere lenne Budapestnek.

Remek ember, és tapasztalt politikus.

Van tapasztalata városvezetésben, hiszen főpolgármester-helyettes volt Tarlós István mellett, országos ügyekben is jártas, hiszen kormányszóvivő volt, biztos vagyok benne, hogy kiváló főpolgármester lenne.

Úgy látom, az esélye a választás megnyerésére napról napra nagyobb – jelentette ki Menczer.

Karácsony Gergely politikájáról pedig úgy fogalmazott, ő nem csinált semmit Budapestért. Ő volt a kirakatban, Gyurcsány Ferenc emberei a kasszában, és szép, következetes és kitartó munkával csődbe vitték Budapestet.

Nem Budapestért dolgozott, hanem Budapestet erőforrásként használta a kormány elleni harchoz, közben a főváros lepusztult. Itt a változás ideje, nagy tisztelettel kérem a fővárosiaktól, hogy Szentkirályi Alexandrát támogassák!

– mondta.

A kérdésre, hogy mit üzenne azoknak a választóknak, akik csupán a kormánnyal való dacolás miatt szavaznának az ellenzéki jelöltekre, kijelentette, nem szoktak üzengetni, mindenkinek a döntését tiszteletben tartják. Hangsúlyozta: a baloldalon, például Márki-Zay Péternél és Magyar Péternél szokás, hogy lenézi és ostobának, meg „trágyával etetett gombának” tartja azokat, akik nem értenek vele egyet. A mi közösségünkben ez nem szokás. Tisztelek minden választópolgárt, tisztelem a döntésüket, akármi is legyen az – húzta alá Menczer Tamás. 

Hozzátette: Azonban a dolgom és a felelősségem az, hogy mindenkinek a figyelmét felhívjam a választás tétjére, és a rohamosan súlyosbodó helyzetre. Háború és béke közül kell választanunk. És a háborúban mindent elveszíthetünk! Ezért kellő tisztelettel azt kérem, hogy akinek fontos Magyarország békéje, az támogassa a Fidesz–KDNP-t, ugyanis csak mi állunk a béke pártján.

(MNO)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató