2024. május 25. - Orbán
EUR : 387.34
USD : 357.36
Időjárás ikon21°16°

Menczer Tamás: Na, ilyenkor szoktunk nyerni kétharmaddal

Menczer Tamást az ATV műsorában kérdezték arról, hogy miért foglalkozik a kormány Magyar Péterrel, ha baloldali belügynek tartja a feltünését. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint erre azért van szükség, mert ha valaki hazudik, azt be kell mutatni. Majd kitérve Magyar látszólagod támogatottságára úgy reagált, hogy mikor a közvélemény-kutatások ilyen előnyt mérnek egy-egy ellenzéki figurának, olyankor szokott a Fidesz kétharmaddal nyerni.

Magyar Péter egy hazudós ember, és egy hazudós emberről el kell mondani, hogy mi az igazság – mondta el legújabb videójában Menczer Tamás. A Fidesz kommunikációs igazgatója az ATV műsorában reagált arra, miért beszélnek annyit Magyar Péterről. Menczer Tamás szerint a fideszesek pontosan látják, hogy ki ez az ember, a jelenséget ismerik.

Tudják, láttuk már, Márki-Zay Péter is ilyen volt. Tudjuk, ő az ellenfél, ismerjük, milyen háborúpárti, baloldali, külföldről finanszírozott, le kell győzni, le is fogjuk. Tehát a fideszesek ezt tudják, de persze a saját közösségünknek is elmondtuk és el is kell mondani, meg egyébként mindenki másnak, hogy mi az igazság ezzel az emberrel kapcsolatban.Na most a másik dolog, a közvélemény-kutatások, tudom, tudom, másfél millió, a Tisza-párt, meg a baloldal, meg minden. Lesz ez kettő, vagy nyolcmillió is. Tudom, így volt, ’22-ben is fej-fej mellett, na olyankor szoktunk nyerni kétharmaddal

– fogalmazott Menczer.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató