2024. június 22. - Paulina
EUR : 397.62
USD : 371.92
Időjárás ikon27°21°

Menczer: „A németek egyértelműen kötelező sorkatonaságot akarnak”

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szerint meg kell védenie Magyarország békéjét és a békepárti pozíciót.

„A németek egyértelműen kötelező sorkatonaságot akarnak. Ezt mondja a védelmi miniszter, ezt mondja Söder bajor miniszterelnök, aki azt mondta szó szerint, hogy egy mesterterv kell a kötelező sorkatonaság visszaállítására” – mondta Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalárafeltöltött videóban.

Menczer Tamás emlékeztetett:

Manfred Weber német politikus, az Európai Néppárt vezetője pedig már európai dimenzióban akar kötelező sorkatonaságot, ott van feketén-fehéren, és más német politikusok, tartományi miniszterelnökök, pártokon átívelően mondják azt, hogy a kötelező sorkatonaságot a nőkre is ki kell terjeszteni, mert ez így igazságos”.

„Magyarország védelme, a mi békénk védelme, az nem egy lezárt folyamat. Ez fontos, hogy mindenki pontosan értse és lássa, mert hogy mondhatnák azt az emberek, hogy itt van Orbán Viktor, itt van a kormány, itt van a Fidesz-KDNP, elmondták, hogy nem akarnak háborút, készen vagyunk. De nem erről van szó. A védelmünket, a békénket folyamatosan meg kell védeni a miniszterelnöknek tárgyalásról tárgyalásra, megbeszélésről megbeszélésre

meg kell védenie Magyarország békéjét és a békepárti pozíciót, és ez csak akkor megy, hogyha a magyar emberek június 9-én világos igent mondanak a békére, és odaállnak Orbán Viktor mellé”

– árulta el a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató