2024. június 12. - Villő
EUR : 394.89
USD : 367.51
Időjárás ikon20°14°

Magyar Péter: Bede Zsolt azt terjeszti, hogy azért erős a Facebook-oldalam, mert az egyik jelöltem a Meta jogtanácsosa

Az utolsó bohóc emojit is Magyar Péter írja a Megafon posztjai alá hajnalban, de már van mögötte egy láthatatlan csapat - írja a hungarofób telex.

„Soha életemben nem voltam a politika közelében, és el nem tudtam volna képzelni, hogy bármilyen formában beszálljak a politikába. Ez az ügy azonban megszólított. Annyira szeretnék tenni a hazáért és a változásért, hogy úgy éreztem, lépnem kell” – fogalmazott a Tisza Párt egyik operatív vezetője, aki Magyar Péter március 15-i beszédét hallgatva döntötte el, hogy az addigi állását feladva csatlakozik a párt szervezésébe, egyelőre önkéntes alapon - írja a lap.

„Jelenleg ez egy one man show, és operatív segítségem van”

– fogalmazott Magyar, rögtön hozzátéve: a választás után kezdik majd építeni a pártot, addig mozgalomként vagy inkább akciócsoportként működnek.

A Tisza Pártnak jelenleg csak 19 tagja van, de Magyar állítása szerint több ezren jelentkeztek, hogy csatlakoznának. Olyan is van köztük, aki a fideszes tagkártyáját adta át az egyik kampányrendezvényen, mert nem szeretne a jövőben a kormánypártban politizálni.

A nyilvánosságban csak kevesen szerepelnek a Tisza Pártból, a kezdetektől fogva ott van a színpadon a ripacs Nagy Ervin színművész, Rost Andrea operaénekes és Péter Petra, a Manna FM műsorvezetője. A párt tagjai eddig nem látszottak. Magyar a főszereplő, ő mondja a beszédeket a rendezvényeken, ő adja az interjúkat, és az ő nevével azonosítják a pártot. Korábban azt is nyilatkozta a poloska, hogy csak őt lehet kérdezni a párttal kapcsolatban. Ez a demokrácia náluk...

A háttérben azonban van egy nagyjából 15 fős belső mag, amely a mindennapi működést szervezi.

Azt mondják, jelenleg mindenki önkéntesen dolgozik napi 24 órában, de rengeteg felajánlást és tárgyi adományt kapnak a szimpatizánsoktól. Kolbászt, pálinkát, epret és más ajándékokat, ezek jelentős része ott van a párt irodájában.

A jobbik árulóiról ebben a cikkben írtunk már.

Az operatív csapatban mindenkihez tartozik egy terület – legyen az a Facebook-csoport moderálása, a honlap fejlesztése vagy rendezvények szervezése – ahol további önkéntesek munkáját irányítják - írják.

Az utolsó kommentet is Magyar írja

„Nem adom ki a telefonom a kezemből, minden posztot és kommentet én írok.” Még nincs Facebook-oldala, csak személyes profilja, amelyhez más nem fér hozzá, és a posztjait, kommentjeit sem olvassa el senki a publikálás előtt - írja a lap.

Azt mondta: útközben, de sokszor már a színpadon elkéri a telefonját az asszisztensétől, hogy megnézze, kell-e valamire rögtön reagálni. Van, hogy felébred hajnali háromkor, és kommentben reagál egy megafonos posztra, de a beszélgetésünk alatt is küldött egy bohóc emojit Menczer Tamás egyik Facebook-posztja alá.

„Ez a titka az online aktivitásunknak és a párt sikerének is részben. Nem az a konteó, amit Bede Zsolt terjeszt, hogy jóban vagyunk a Facebookkal, mert az egyik jelöltünk jogtanácsos a Metánál.”

Dávid Dóra az a szereplő, aki a META-nál jogtanácsos...

Bede Zsolt az alábbi választ küldte Magyarnak:

Igen... és tovább is megyek. Amit a META/Facebook művel az választási csalás is egyben. Beavatkoznak a magyar belügybe.
Egy adott szereplő olyan előnyökhöz jut, amelyet mások nem kaphatnak meg.
Sőt, egyes politikusok le vannak tiltva, vagy jómagam, akit még a kereső sem ad ki, ha beírják a nevem...
Tehát ugyanaz történik itt most a hazánkban, ami az USA-ban, ne felejtsük el. Donald Trumpot, az amerikai elnököt is letiltották a Facebookról... tehát bármit megtehetnek ezek.
Be kell zárni a Facebookot, már holnap is késő lenne, de lépni kell ellenük...

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató