2024. július 22. - Magdolna
EUR : 391.11
USD : 359.51
Időjárás ikon33°21°

Menczer Tamás: A momentumosok ma már turistajeggyel jöttek?

Azért büntették az óbaloldalt a választók, mert Brüsszelben „nagy szorgalommal, tendenciózusan és folyamatosan elárulták a magyar érdekeket” – mondta a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a parlament hétfői ülésén.

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója izgalmas kérdést akart feltenni a momentumos képviselőknek, akik a hétvégi kudarc után nem mentek be a parlamentbe – számolt be róla Menczer Tamás a Facebook-oldalára feltöltött videójában.

„A napirend előtti vita során az egyik gyurcsányista képviselő, – csak ha már Kálmán Olga képviselő asszony az imént mosolygott – tehát az Önök egyik képviselője azt mondta, hogy a baloldalon a képviselők azok maradnak, akik eddig voltak” – kezdte a videóban látható beszédét a Fidesz kommunikációs igazgatója, majd így folytatta:

„Szeretném jelezni, hogy semmilyen kétségünk nincs ezzel kapcsolatban, hogy 

Önök azok maradnak, akik eddig voltak és Brüsszelben és mindenhol máshol nagy szorgalommal, tendenciózusan és folyamatosan elárulják a magyar érdekeket.
Menczer Tamás ezt követően kiemelte: nyilván dollárokért cserébe. Ezért zavarták el a magyar emberek Önöket tegnap újra és sokadszor

Végezetül hozzátette:

„Nagyon sajnálom, hogy a momentumos képviselők már nincsenek itt, mert nagy szeretettel akartam őket üdvözölni itt a Házban, és megkérdezni, hogy 

ma már turistajeggyel jöttek vagy még mint képviselők?

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató