2024. július 23. - Lenke
EUR : 390.06
USD : 358.25
Időjárás ikon32°21°

Tiltakozó villámakciót tartott a CitizenGo a Pride alatt

A nemzetközi szervezet többek között “Megvédjük a gyermekeinket az LMBTQ-érzékenyítéstől/agymosástól” feliratú táblával várták a menet végét.

A CitizenGo közleményében leszögezik: “mi magyarok Magyarországon élünk, dolgozunk és neveljük gyermekeinket, családcentrikusak vagyunk, gyermekszeretők, hazánkra büszkék, és többségében keresztények. Jogunk és kötelességünk az önvédelem”.

A hazugság árjában fel kell erősítenünk a józanság hangját, a csendes többség hangját.A Pride mögött egy visszataszító üzérkedés zajlik. A szavak mágiája komoly politikai törekvést, társadalommérnöki programot bujtat. Külföldi nagykövetek és aktivisták, nemzetközi bürokraták, magyar liberális politikusok, és szerencsétlen sorsú fiatalok seregét felhasználva viszi át követeléseit az LMBTQ-lobbi”

– írják.

A szervezet szerint már “egész kiskortól kívánják agymosni a mi gyermekeinket, hogy egy olyan generáció nőhessen fel, amely gondolkodás nélkül támogatja a céljaikat”. Azt írják: a Pride-menetet végignézve a legdöbbentőbb számukra az volt, hogy mennyien nem restellték magukkal vinni kisgyermekeiket!

Mit szól ehhez? A Budapest Pride szervezői egyebek között módosítani akarják az Alaptörvényt, eltörölni a 2021-es gyermekvédelmi törvényt, új jogszabályokat alkotni a „gyűlöletbeszéd” ellen, valamint a „nem- és névváltoztatást biztosító jogszabályi keretek” és az „egyenlő házasság” érdekében. A Pride a nyugati vadliberalizmus faltörő kosa” – olvasható a közleményben.

A CitizenGo megjegyzi: az LMBTQ- propagandát szajkózza négy magyarországi párt, a nagy multik, mint az IKEA, a Telekom, a La Roche és a Google, valamint a külföldi hírességek, akik a felvonuláson részt vettek. Emellett 44 ország diplomáciája helyez hatamas nyomást hazánkra az LMBTQ-célok érdekében.

Velük szemben egy maréknyi önkéntes sorakozott fel a CitizenGO villámakciója keretében. Nem hátráltunk meg, és szembesítettük a csendes többség véleményével a genderista tömeget, amint a Hősök terén végigtrappolt.Szembesítettük őket, és üzentünk a külvilágnak is: nem hódolunk be, nem hajtunk fejet a hamis „büszkeség” előtt!”

– írják.

(PS)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató