2024. július 14. - Örs, Stella
EUR : 392.92
USD : 360.91
Időjárás ikon36°24°

Meggyilkolták a BBC műsorvezetőjének lányait és feleségét

Meggyilkolták a BBC egyik rádiós műsorvezetőjének feleségét és két felnőtt lányát kedd este London elővárosában lévő otthonukban – írja a BBC. A három nőt valószínűleg számszeríjjal lőtték le. A rendőrség Kyle Clifford nevű férfit gyanúsít a támadással, akit nagy erőkkel keresnek.

John Hunt a BBC sportrádiójának lóverseny-szakkommentátora, aki London északi elővárosában, Busheyban él feleségével. Kedd este a házban megtalálták Hunt 61 éves feleségének, valamint 25 és 28 éves lányainak holttestét, akikkel egy célzott támadás során, a rendőrség szerint egy számszeríjjal és más fegyverekkel végeztek. A Daily Mail szerint az áldozatokat meg is kötözte a gyilkosuk.

Szintén a Daily Mail írja, hogy a gyanúsított, a 26 éves Kyle Clifford John Hunt fiatalabbik lányának, Lousie-nak a volt barátja.

Az esetről sajtótájékoztatót tartó Jon Simpson főfelügyelő a kamerák előtt üzent Cliffordnak, hogy ha látja az adást, jelentkezzen a rendőrségen. A főfelügyelő figyelmeztette a lakosságot a környéken, hogy ha bárki látja a gyanúsítottat, kerüljék el, mert még mindig nála lehet a gyilkos fegyver.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató