2024. július 14. - Örs, Stella
EUR : 392.92
USD : 360.91
Időjárás ikon36°24°

Vásárhelyi Mariska: az egész megafonos náci banda és társaik takarodjanak a közéletből!

Kifakadt a baloldali megmondember...

Az alábbiakat posztolta:

Azt hiszem itt lenne az ideje, hogy valahogy közösen, együtt, nagyon hangosan követeljük, hogy az egész megafonos náci banda és társaik takarodjanak a közéletből. És addig követeljük, amíg a hatalom meg nem hátrál és ki nem vonja ezeket a szellemi verőlegényeket a nyilvánosságból. Hiszen semmiféle kétségünk nem lehet afelől, hogy a regnáló hatalom felhatalmazásával és teljes anyagi és “erkölcsi”” támogatásával végzik ezeket a mocskos, hányingerkeltő, dehumanizáló, az érintettek emberi méltóságát sárba taposó lejárató kampányokat.

Tűrhetetlen és mindannyiunk szégyene, amit a kormány által, a mi pénzünkből finanszírozott szennymédia művel 20 éve , most éppen Cseh Katalinnal, korábban Baranyi Krisztinaval, a diáklányokkal, akik lázadni próbáltak a rendszer ellen. Így csak a legaljasabb nyilas és ávh-s keretlegények próbálták bemocskolni politikai ellenfeleiket És ez lassan 20 éve így megy ebben az országban. Ellenem, a náci média mára újságíró idollá “nemesült” szülőatyja vezényelt hasonló kampányt; 3 éven keresztül tartották napirenden a témát, hogy a bőrömből cipőt vagy lámpaernyőt kell-e készíteni.

(Ha netán valaki nem értené ez nettó zsidózás, amelyben a korabeli kormánymédia összes szereplője részt vett)

Az összes általam indított pert megnyertem, a bíróg kb 16 esetben mondta ki, hogy a kormánymédia megsértette emberi méltóságom, személyiségi jogaim stb. és persze nem történt semmi, a gyalázkodás ugyanúgy folytatódott. Azóta nyilvánvaló számomra, hogy ezeket a csatákat nem a bíróságokon és nem is a nyilvánosságban, hanem a társadalomban kell megnyerni, nem magányos hősöknek, hanem a magyar társadalom demokrácia és emberi jogok iránt elkötelezett részének kell - nagyon határozottan és kitartóan - kiállnia azok mellett, akiket verbálisan bántalmaz, megaláz a hatalom “szája”.

Nekünk kell megvédeni őket oly módon, hogy a hatalom értésére adjuk, hogy ezt nem tűrjük, mert ők egyedül nem tudják megvédeni magukat és a magyar társadalmat ettől az elállatiasodott beszédmódtól, amelynek semmi köze a véleménynyilvánítás szabadságához, hiszen nem vélemény, hanem mocskolódás, a másik fél megalázása, dehumanizálása céljából. Immár nagyon messzire jutottak ezek a média csicskák a közbeszéd és a közmorál lezüllesztésében, és ha nem tudunk megálljt parancsolni ennek, akkor a szavak pillanatokon belül tettekké fognak válni

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató