2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

A lengyel szurkolókat felbosszantotta az LMBTQ - újabb tábor fejezte ki a kőkemény véleményét

Hétfőn a Wisla Plock ellen 1:1-es döntetlent játszott a Lechia Gdansk, de nem erről marad emlékezetes a találkozó. Erősen "homofób" banneren jelezték, hogy nem kérnek a ferde hajlamúakból.

Szodomiták, buzik, pedofilok és LMBTQ! El a kezekkel a gyermekeinktől

Az ország legnagyobb szurkolótábora, a fővárosi Legia Varsó ultrái már jelezték, hogy nem fogják engedni a melegeket tömörítő szervezet nyomulását. Ezúttal a Lechia Gdansk fanatikusai üzentek.

Mint ismert, Varsóban kezdődött ez az őrület, mivel a fővárosi elnök megegyezett a helyi LMBTQ szervezettel, hogy mindenben támogatják a helyi LMBTQ szervezetet. Többen felszólaltak a projekt ellen, erről is beszámoltunk már korábban.

https://www.vadhajtasok.hu/2019/03/06/botrany-varsoban-a-legia-szurkolok-es-a-sportolono-utan-egy-lengyel-rapper-is-felszolalt-az-lmbtq-ellen/

A szurkolók között tehát egyetértés van, nem akarnak ilyen projekteket a városokban. Gdanskban ezzel az akcióval a város újonnan megválasztott elnökének, a liberális beállítottságú politikusnőnek is felmutatták a piros lapot. Aleksandra Dulkiewicz biztosan nem lesz elégedett a felirattal, amelyet a klub rajongói mutattak be.

Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató