2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Bede Zsolt nevétől és a Vadhajtásoktól rettegnek ismét! Felbolygattuk a főpolgármesteri választásokat

Bejelentésünk hatalmasat ment a neten, lassan 5000 megosztás rajta és 60 ezer ember olvasta, miszerint Bede Zsolt a Vadhajtások támogatásával elindul a főpolgármesteri-jelöltek között! Sokan félreértették, és pánikba estek! Zsoltinak esze ágában sincsen polgármesternek jelöltetnie magát. Kizárólagos cél, bekerülni, összeszedni a 2000 aláírást és szanaszét trollkodni a roncs ellenzéket.El is kezdődött a sikítás, magyarázás, rettegés ismét a Vadhajtások miatt! Az ellenzéki oldal agyhalottait magába tömörítő, és azokat pénzzel lehúzó mérce nevű szarrakás ezt bírta írni, ami már pánikhangulatot kezd előidézni olvasóik között:Mert Bede indulása egy dologra lesz csak jó: hogy elvonja a figyelmet a lényegi kérdésekről, és tovább hergelje a hangulatot az amúgy is pattanásig feszült ellenzéki légkörben. Plusz viccet csináljon egy amúgy fontos, demokratikus értékeken nyugvó koncepcióból.

Nem Karácsony Gergelynek, nem Kerpel-Fronius Gábornak, de még csak nem is Kálmán Olgának kell aggódnia a friss bejelentkezők miatt.

Hanem mindannyiunknak: mert az előválasztás nem csak arra esély, hogy az ellenzéki pártok még időben lejátsszák azt a cicaharcot (pardon, nem tudom ezt máshogy nevezni, ahogy például Karácsony csípőből reagált Kálmán Olga indulására, az leginkább egy durcás kisgyerek reakciójára hasonlított most is), amit eddig a jóval nagyobb téttel bíró választási kampányokra tartogattak, de arra is, hogy jó sok idő után végre részt vegyünk egy olyan választásban, ami nem törvénybe írtan kaszál el esélyeket rögtön a startvonalnál. Most, hogy már a politikai keselyűk is körözni kezdenek felette, legalábbis kezdhetünk aggódni. Úgy tűnik, lassan a Fidesz is ráébred arra, hogy az előválasztással kezdeni kell valamit. Hogy utána mi jön, abba egyelőre bele se gondoljunk, mert tuti, hogy nem lesz szép.   Ezt bírta rittyenteni a mérce......
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató